Spor

Zeki Aygün “Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, genel kurul sürecini tamamlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

24 Temmuz 2022 Saat: 13:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 725 kez okunmuştur

Zeki Aygün “Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız”
Zeki Aygün “Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız”

“Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız”

Derince Belediye Başkanı  Zeki Aygün, genel kurul sürecini tamamlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Murat Aydın’a Ziyaret

Amatör spora ve gençliğe yönelik çalışmalara her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez kentin en önemli dinamikleri arasında yer alan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) ailesini ziyaret etti. Haziran ayı içerisinde gerçekleşen KASKF 16. Olağan Genel Kurulu sonrası güven tazeleyerek görevine devam eden Murat Aydın ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aygün, spora yönelik projeleri her zaman desteklediklerini belirtti. Altıncı dönem için yeniden göreve seçilen Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Aygün, sporda çıtanın yükselmesi adına yapılan çalışmaları önemsediklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor Merkezleri

Sportif alanda elde edilecek başarılar için tesisleşmenin önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Spora ve gençliğe hizmet noktasında amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız. Sporda başarıya giden noktada tesisleşmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlayışla ilçemize kazandırdığımız Gençlik ve Spor Merkezleri projelerimiz ile yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizi desteklemeye devam ediyoruz” dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın da gerek ilçede sportif alanda hizmete sunduğu projeler gerekse amatör kulüplere olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız