Güncel

Yıldıztekin: Biz bu yola insanlarımız için çıktık!

Kocaeli İyi Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı Kartepe Dedeman Otel’de gerçekleşti

28 Şubat 2024 Saat: 13:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 354 kez okunmuştur

Yıldıztekin: Biz bu yola insanlarımız için çıktık!
Yıldıztekin: Biz bu yola insanlarımız için çıktık!

Etkinlik İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’un konuşmasıyla başladı. Acur konuşmasında, “İyi Parti kalkınmacı bir parti anlayışını benimseyerek bu yola çıktık. Kıymetli partililerim her parti iktidar olma hedefiyle kurulur. Ancak sistemin durumu seçimi iş birlikçi durumuna getirmiştir” dedi.

İYİ PARTİ KURULUŞ AYARLARINA DÖNDÜ

Konuşmasında Acur, yapılan Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili yaptıkları koalisyonun hayal kırıklığı olduğuna da değindi. Nusret Acur, “Afyon’da alınan kararla birlikte artık İyi Parti kuruluş ayarlarına dönmüş ve hiçbir partiyle koalisyon kurmayacağını açıklamıştır.” İyi Parti seçmenine de mesajı olan Acur şunları da ekledi, “Şu an İyi Parti için iktidara yandaş olduğunu söylüyorlar seçmeni onlara yaklaştırdığımızı söylüyorlar. Onlara çok güzel bir laf söyleyeceğim ki, İyi Parti seçmeni kime oy vereceğinden ziyade kime vermeyeceğini bilir”.

KOCAELİ’NİN GEÇMİŞİNİ UNUTMAYALIM

Toplantı Kocaeli İyi Parti Milletvekili Lütfi Türkkan’ın sahneye çıkmasıyla devam etti. Türkkan konuşmasında şunlardan bahsetti, “20 yıl evvel Kocaeli nasıldı? Bunları unutmayalım. Siyaset hizmet etmek demektir. Hizmet etmek yolunda olan arkadaşlarımızı yalnız bırakmayın” dedi. İlçe Başkan adayları ile ilgili açıklama yalan Lütfi Türkkan Kocaeli Büyükşehir Başkan adayı olan ilçelerin eksikliklerine değinerek konuşmasını devam ettirdi. Sosyal Belediyecilik anlayışlarını mevcut belediyenin yanlış anladığını söyleyen Türkkan, “Onlar Sosyal Belediyeciliği, sosyalleşmek olarak anladılar”dedi. Katılımcıların tezahüratları ile adaylar tanıtılmaya devam etti.

SALONDAN TÜRKKAN’A TEPKİ

Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan Belediye Başkan adaylarını tanıtırken Derince Belediye Başkan adayı Hüseyin Süer’i unuttu. Kürsüden indikten sonra adayı hatırlayan Türkkan kürsüye geri dönüp Hüseyin Süer’den özür diledi. Türkkan’ın bu davranışı salondan büyük tepki topladı.

KOCAELİ CENNET OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin’in konuşmasıyla etkinlik devam etti. Yıldıztekin, “Hem ülkemizin hem şehrimizin cennet olması için uğraşacağız ve yapacağız. Biz bu yola insanlarımız için çıktık ve devam edeceğiz. Biz bu hizmete geleceğiz israfı önleyip halkımıza hizmeti eksik etmeyeceğiz. Ülkedeki en önemli program yabancı uyruklu insanlar. Ama ben Kocaeli’ye onları sokmayacağım. Kapı dışarı edeceğim” dedi. Yıldıztekin programa projelerini anlatarak devam etti. Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız