Siyaset

YENİDEN REFAH PARTİSİ DERİNCE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPTI

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, İbnisina Mahallesinde partililerle bir araya geldi. Güzeltepe divan toplantısında "Şahsi ve Dünyevi menfaatlerin peşine düşmeyin" diye seslendi.

25 Haziran 2022 Saat: 09:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 762 kez okunmuştur

YENİDEN REFAH PARTİSİ DERİNCE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPTI
YENİDEN REFAH PARTİSİ DERİNCE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPTI

Yeniden Refah Partisi Derince İbnisina Mahallesinde Parti üyeleriyle İlçe divanı için bir araya geldi Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve şöyle hitap etti; " Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki bizlere Yeniden Refah Partisi içerisinde siyaset yapmayı nasip etti. Niçin böyle dedim çünkü bizim yolumuz peygamberlerin yolu, çünkü bizler hakkı üstün tutan milli görüşçüleriz, çünkü Liderimiz Dr Muhammed Fatih Erbakan Bey makam, mevki, ihale, şahsi bir DÜNYEVİ menfaatin peşine düşmeyip, hatta ve hatta kendisine başbakan yardımcılığı makamı teklif edilmesine rağmen kibarca elinin tersi ile reddetti ve milletinin içinde kapı kapı dolaşarak milli görüşü anlatmaya devam etti ve Elhamdülillah milli görüş gemisini 2018 Kasım ayında inşa etti ve dümenin başına geçti işte bu büyük sebeplerden ötürü Rabbimize şükretmeliyiz.

PAYLAŞIMDA ADALETİ SAĞLAMALIYIZ"


Bizlere, tekrar 2.kırk yıl haraketini başlatarak cihat yolunun Lideri olup dava bilincini ve şuurunu kazandırdı. Nasıl ki Liderimiz Tüm bu çalışmaları tüm rahatlığı ve Makamları elinin tersi ile itip sadece ve sadece Allah rızası için çalışıyorsa bizlerde aynı şekilde çalışmalıyız ve tüm İnsanlığa huzur ve saadeti, paylaşımda adaleti sağlamalıyız. Bu şuur ve azimle çalışmak dileği ile hepinizi Cenabı Hakka emanet ediyorum Esselamu Aleyküm " diye sözlerini bitirdi.

İl Başkan yardımcısı Şafak Efe, Yeniden Refah Partisi'nin 81 ile 680 projesini, 150 milyar dolar kaynak paketleri hakkında sunum ve anlatımlarını İcra etti. Yeni atanan İbnisina Mahallesi Başkanı Ayhan Demircioğlu kapanış konuşmasını yaparak rogram sonlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız