Güncel

Yeni Normalleşme Kararları

Yüksek riskli bölgede yer alan Kocaeli'de normalleşme de sınırlı olacak. İlimizde okullar yarın (Salı) açılabilecek. Lokantalar, kafeler, tatlıcılar, restoranlar hizmet vermeye başlayabilecek. Nikah, düğün gibi etkinlikler yeniden gerçekleştirilebile

1 Mart 2021 Saat: 22:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 565 kez okunmuştur

Yeni Normalleşme Kararları
Yeni Normalleşme Kararları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’deki kontrollü normalleşme sürecini kabine toplantısı sonrası açıkladı. Yeni dönem ile birlikte yüksek riskli (turuncu) bölgede yer alan Kocaeli’de okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar 8. ve 12. sınıflar eğitim ve öğretime yarın itibariyle başlayabilecek.

Pazar günü yasak devam

Hafta sonu cumartesi ve pazar günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı sadece pazar günü olacak. Ülke genelinde devam eden, saat 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı devam edecek. Kamu alanında değişen mesai saatlerinde yeniden eski çalışma düzenine dönüş sağlanacak.

Restoran, lokanta, kafeterya %50 ile açılacak

Yasak olan düğün ve nikahlar ilimizde 50 kişilik sınırı geçmemek kaydı ile sadece 1 saat içinde yapılabilecek. Restoran, lokanta, kafeterya gibi işletmeler saat 07.00 ile 19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyi aşmamak kaydı ile açılabilecek. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız