Yaşam

Yeni Hyundai i20 Heyecan Katmaya Geliyor.

Türkiye’de ürettiği modellerle otomotiv endüstrisine ve aynı zamanda ülke ekonomisine katkıda bulunan Hyundai Assan, kaliteli ve konforlu ürün gamına yepyeni bir model daha ekledi. Ağustos ayı sonunda üretimine başlanan Yeni i20, gerçekleştirilen lan

19 Ekim 2020 Saat: 18:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 903 kez okunmuştur

Yeni Hyundai i20 Heyecan Katmaya Geliyor.
Yeni Hyundai i20 Heyecan Katmaya Geliyor.

B segmentinin en beğenilen modellerinden biri olan i20, ilk kez tanıtılmasından bu yana gerek tasarım gerekse teknoloji anlamında bir hayli fazla yol katetti. İlk kez 2008 yılında tanıtılan ve 2010 yılından itibaren Türkiye’de üretimine başlanan Hyundai i20, çeşitli motor seçenekleri ve uzun garanti süreleriyle kullanıcılarına her daim önemli avantajlar sundu.

FERTAN PLAZA SATIŞ MÜDÜRÜ ERDAL YAVAŞ
“Türkiye’de üretimine başladığımız günden bugüne kadar en yüksek adette üretip ve yine en yüksek adette ihraç ettiğimiz modelimiz i20 oldu. Ayrıca iç pazarda da yaklaşık 160 bin adetlik yüksek bir satış rakamına ulaşmayı başardık”.
“Türk tüketicisinin hala en beğendiği araçlardan biri olan i20 modelinin üç neslini de burada üretmek ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak bizi son derece gururlandırıyor. Duygusal değerleri en üst seviyeye çıkararak gövde yapısını, dizaynı ve teknolojiyi harmanlayan yeni tasarım dilimizle müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamayı hedefliyoruz. Çünkü, Yeni i20’yi Türkiye’de üreterek yine bu ülkede en iyi şekilde satışa sunuyoruz. Yeni i20’nin Türk tüketicisinin de heyecanını ateşleyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple sloganımızı “Heyecanı Yeniden Keşfet” olarak belirledik”.

Yeni i20 ile birlikte hedeflerimiz de her zamanki gibi yüksek. Bu doğrultuda son çeyrekte Türkiye’de 5 bin adet i20 satmayı hedefliyoruz. Amacımız i20’yi tekrardan ait olduğu yere, B-segmentinin zirvesine taşımak”. Yeni i20’nin fiyatları 158 bin 500 TL’den başlıyor ve motor seçeneği ile donanıma göre 231 bin TL seviyesine kadar çıkıyor. İzmit li i20 severleri bu heyecanı yaşamaya bekliyoruz dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız