Spor

Yeni Bir Yaşam Alanı Daha

Çınarlı Mahallesi Topçular Parkı’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, spor yapan çocuklar ve gençlerle sohbet etti

31 Mart 2022 Saat: 19:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 506 kez okunmuştur

Yeni Bir Yaşam Alanı Daha
Yeni Bir Yaşam Alanı Daha

Futbol ve Basketbol Sahaları

Başkan Aygün yönetiminde çocuklar ve gençlere yönelik projelerin hız kesmediği Derince’de yeni spor ve yaşam alanları bir bir hizmete sunuluyor. Bugüne dek 5 ayrı noktada çalışmaların tamamlandığı, 11 ayrı bölgede ise düzenlemelerin sürdüğü yeni spor alanları projelerinin inşa edildiği noktalardan biri de Çınarlı Mahallesi’ndeki Topçular Parkı. Yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerinde yapılan düzenlemelerle birlikte bölgeye 10 x 20 metre ebatlarında suni çim futbol ve basketbol sahaları yapıldı.

 

Başkan Aygün’den İnceleme

Manzarası ile göz kamaştıran Çınarlı Mahallesi Topçular Parkı’nda futbol ve basketbol sahalarının yanında yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, oturma bankları ve 225 m2 ebatında büfe yer alacak. Yeşil alan düzenlemelerinin de tamamlanacağı parkta incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada spor yapan çocuklar ve gençlerle sohbet etti. Daha güzel bir Derince hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız