Spor

Yeni Bir Spor Alanı Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklara armağanı olan yeni spor alanları projesi kapsamında ilçenin 16 ayrı bölgesine inşa edilen tesislerin onuncusu kullanıma açıldı

24 Mayıs 2022 Saat: 20:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 232 kez okunmuştur

Yeni Bir Spor Alanı Daha
Yeni Bir Spor Alanı Daha

16 Ayrı Bölgeye Spor Sahası

İlçe genelinde hayata geçirdiği gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda mahallelerde yeni spor alanlarını da hizmete sunuyor. İlçenin farklı bölgelerinde yeni spor alanlarınn hayata geçtiği Derince'de ilk etapta 5 ayrı noktada yapımı tamamlanan sahalar kullanıma açılmıştı. İkinci etapta 11 halı sahanın daha inşa edildiği Derince'de yapımı sona eren Çınarlı Mahallesi Bosna Yıldız Parkı'ndaki futbol sahası da düzenlenen törenle çocuklar ve gençlerin hizmetine sunuldu.

 

Başkan Aygün, Çocuklarla

Futbol sahasının açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül ve Kenan Yalçın, Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen programda çocuklara futbol topu dağıtan ve sahada oynadıkları ilk müsabakalarına eşlik eden Başkan Aygün, Çocuklarımıza mahallelerinde güvenle spor yapabilecekleri alanlar inşa ediyoruz. Bu doğrultuda Derince''mizin 16 ayrı bölgesine kazandırdığımız spor alanlarının 10'uncusunu bugün kullanıma açtık. Derince'mize hayırlı olsun dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız