Siyaset

Yasin Kayı Meclis üyesi oldu

Derince Belediyesi MHP Meclis Üyesi Tayfun Tosun, görevinden istifa edince, AK Partiden Yasin Kayı meclis üyesi oldu.

4 Kasım 2021 Saat: 13:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 786 kez okunmuştur

Yasin Kayı Meclis üyesi oldu
Yasin Kayı Meclis üyesi oldu

Derince Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bahattin Çelik kalp krizi sebebiyle hayatını kaybedince yerine yine AK Parti'den Mersincik eski mahalle başkanlarından Kurtuluş Aytekin gelmişti. Derince Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Özhan Kurt’un istifa dilekçesi ile  AK Partili Yasin Kayı, Derince Belediyesi'nde meclis üyesi olmuştu.Özhan Kurt bu konuyu mahkemeye taşıyarak, dilekçenin kendisine ait olmadığını ve kendisi tarafından verilmediğini söyledi. Mahkemeyi kazanan Kurt, hem Derince hem de Büyükşehir Belediyesi'ndeki meclis üyeliği görevine geri döndü,. 7 ay Derince Belediyesi meclis üyeliği yapan Yasin Kayı ise yeniden yedek listeye geçti ve meclis üyeliği düşmüştü.

 

 MHP'liTosun gitti, AK Partili Kayı geldi 

Derince'de önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Derince Belediyesi MHP Meclis Üyesi olan Tayfun Tosun, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Tosun'un istifasının ardından boşalan meclis üyeliği görevine ise AK Partili Yasin Kayı 2. kez Derince Belelediyesi'nde meclis üyesi oldu.

 Yasin Kayı, Gönül verdiğimiz davaya hizmet etmek için meclis üyesi olmamıza da gerek yok. Biz daha önce de davamıza ve Derince'ye hizmet ediyorduk, meclis üyesi olduktan sonra da hem davamıza hem de Derince'ye hizmet etmeye devam edeceğiz'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız