Eğitim

Vali Yavuz, LGS’den 500 Tam Puan Alan Elif Seçkin’i Ödüllendirdi

Vali Seddar Yavuz, LGS’den 500 tam puan alarak ilimizi gururlandıran Özel Bilgili Kültür Okulları 8. Sınıf öğrencisi Elif Seçkin’i makamında ağırladı.

6 Temmuz 2021 Saat: 21:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 830 kez okunmuştur

Vali Yavuz, LGS’den 500 Tam Puan Alan Elif Seçkin’i Ödüllendirdi
Vali Yavuz, LGS’den 500 Tam Puan Alan Elif Seçkin’i Ödüllendirdi
Makamda gerçekleşen ziyarete; İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  Okul Kurucusu Ali Aydemir,  Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş, Rehber Öğretmeni İbrahim Kahraman, 8. Sınıf öğrencisi Elif Seçkin ile annesi Ganimet ve babası Ahmet Seçkin katıldılar.  
 
Vali Seddar Yavuz, 500 tam puan alarak  ilimizi gururlandıran 8. Sınıf öğrencisi Elif Seçkin’i tebrik ederek şunları söyledi: “Dünyada anne babayı en çok mutlu eden şey çocuklarının başarılarıdır. Bu başarıda en çok desteği ve katkısı olan anneni, babanı ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Millet olarak zekaya, disipline ve çalışkanlığa çok daha değer veriyoruz. Sizin yaptığınız her şey çok kıymetli. Böylesine başarılar kazanan gençlerin milletinin hizmetinde ve emrinde olması, Mili değerlerimizi benimsemesi, ülkü ve idealler peşinde koşması ve Ülkemize güzel hizmetler yapması temennimizdir.  Devlet olarak başarılı çocuklarımızı destekliyoruz. Türkiye eski Türkiye değil, özellikle eğitim alanında yoğun bir destek söz konusu. Buna en güzel örnek olarak TÜBİTAK yerleşkesi içerisinde sıfırdan bir okul açıyoruz. Temel bilimlerden öğrenciler alınacak bu okulda, Türkiye’nin istediği ve en çok ihtiyacı olan bilim insanlarını yetiştirecekler. Bu insanlar buluşlar yapacaklar. Türkiye’nin ihtiyacı olan her ne varsa bu alanlarda somut çalışmalar yapacaklar. Başarmak bir motivasyon kaynağıdır. Bu başarı seni daha çok teşvik etsin. İnsan başardığı zaman daha çok başarmak ister. Bu seni hem psikolojik olarak mutlu eder hem de motive eder. Çünkü mutlu olmadan hayat başarısının çok kıymeti yok. Bizler her daim senin yanında ve destekçin olmaya devam edeceğiz. Seni tebrik ediyor ve kutluyorum. Yolun, bahtın açık olsun. ” dedi.   
 
LGS’den 500 tam puan alarak  ilimizi gururlandıran Özel Bilgili Kültür Okulları 8. Sınıf öğrencisi Elif Seçkin’i tebrik ederek ödüllünü veren Vali Seddar Yavuz, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız