Sağlık

Uzman Dr. Duygu Acar Karagül görevine başladı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uzm. Dr. Duygu Acar Karagül İş ve Meslek Hastalıkları Hekimi olarak hastanede göreve başladı.

1 Şubat 2021 Saat: 22:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.236 kez okunmuştur

Uzman Dr. Duygu Acar Karagül görevine başladı
Uzman Dr. Duygu Acar Karagül görevine başladı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İş ve Meslek Hastalıkları konusunda uzman bir hekim yeni göreve başladı. Ankara Üniversitesi  Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun olan ve 2011 2016 yılları arasında uzmanlık eğitimi alan  Uzm. Dr. Duygu Acar Karagül hafta başında hastanede görevine başlayarak hasta kabulüne başladı.

 

İŞ VE MESLEK HASTALIKLARI NEDİR?

İş ve Meslek Hastalıkları Polikliniğinde; meslek hastalıkları şüphesi ile başvuran hastalar değerlendirilmekte, tanıları kesinleştirilmekte, sağlık kurulu raporu düzenlenmekte ve bildirimi zorunlu hastalık olması sebebi ile meslek hastalıkları bildirimi yapılmaktadır.

 

 DUYGU ACAR KARAGÜL KİMDİR?

1987 Beypazarı Ankara doğumlu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş. 2011-2016 Yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlık eğitimi almış. 2016-2017 Yılları arasında Siirt Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı mecburi hizmetini yapmış. 2017-2020 Yılları arasında İstanbul Üniversitesi ,İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde İş ve Meslek Hastalıkları Yandal Uzmanlık eğitimi almış. İş ve Meslek Hastalıkları Yandal mecburi hizmeti için artık hastanemizde görev yapmaktadır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız