Güncel

Ülkü Ocakları Derince’de Kendi Yerine Kavuştu

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Teşkilatı’nın Derince için başlattığı mülk edinme çalışması kısa sürede sonuç verdi. Çenedağ Mahallesi’nde alınan yeni bina, yapılacak tadilatın ardından Derince Ülkü Ocakları’nın hizmet merkezi olacak.

24 Haziran 2026 Saat: 21:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 364 kez okunmuştur

Ülkü Ocakları Derince’de Kendi Yerine Kavuştu
Ülkü Ocakları Derince’de Kendi Yerine Kavuştu

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Teşkilatı, Derince’de teşkilat yapısını güçlendirecek önemli bir adımı daha hayata geçirdi. Derince Ülkü Ocakları’na kalıcı bir yer kazandırmak amacıyla başlatılan mülk edinme projesi, yaklaşık 20 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Tapu işlemlerinin sonuçlanmasıyla birlikte Derince’de yeni hizmet binası için resmi süreç de tamamlanmış oldu.

Müjdeyi Özdemir Duyurdu

Süreçle ilgili açıklama, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Özdemir, kısa sürede tamamlanan çalışmanın sevincini kamuoyuyla paylaştı. Projenin birlik ve dayanışma içerisinde sonuçlandığını vurgulayan Özdemir, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özdemir açıklamasında, “Elhamdülillah. Bismillah diyerek başladığımız bir işi daha çok şükür diyerek tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derince Ülkü Ocakları Mülk Edinme Projesi’ni 20 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak tapumuzu aldık. Maddi ve manevi destek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni Adres Çenedağ Mahallesi

Edinilen bilgilere göre mülk edinme süreci, Ülkü Ocakları bünyesinde oluşturulan Mülk Edindirme Proje Komisyonu tarafından yürütüldü. Çalışmalar sonucunda Çenedağ Mahallesi Yüksel Sokak’ta bulunan bina Derince Ülkü Ocakları için hizmet noktası olarak belirlendi. Böylece ilçe teşkilatının uzun vadede kullanabileceği kalıcı bir merkez de resmiyet kazanmış oldu.

Tadilatın Ardından Hizmete Açılacak

Tapu işlemlerinin tamamlanmasının ardından şimdi gözler binada yapılacak tadilat ve düzenleme çalışmalarına çevrildi. Yeni hizmet binasının, gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından Derince Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerini sürdüreceği merkez olarak hizmete açılması planlanıyor.

Kısa süre içerisinde tamamlanan mülk edinme süreci, teşkilat içerisinde memnuniyetle karşılanırken, Derince’de Ülkü Ocakları’nın daha düzenli ve kalıcı bir yapıyla hizmet vermesi adına önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız