Sağlık

Turkovac Aşısı Derince’de uygulanmaya başlandı

Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet dün ilimizde SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan “Turkovac” aşı uygulama hizmetlerini yerinde inceledi.

8 Şubat 2022 Saat: 22:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 996 kez okunmuştur

Turkovac Aşısı Derince’de uygulanmaya başlandı
Turkovac Aşısı Derince’de uygulanmaya başlandı

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan “Turkovac” aşı uygulama hizmetlerini yerinde incelemek üzere Sağlık İl Müdürü beraberinde bir heyetle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.Kocaeli İl Sağlık  Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar ,Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın,Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Ebru Çalışkan’ın da yer  aldığı ziyarette aşılama çalışmaları hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Aşı Olan vatandaşları dinledi

Aşılama odalarını tek tek gezerek hizmetleri yerinde inceleyen ve çalışmalarda görevli personellere kolaylıklar dileyen Pehlevan, aşı olan vatandaşlarla da bir süre sohbet etme imkanı buldu. Vatandaşların öneri ve görüşlerini dinleyen Pehlevan hastane yetkilileri ile de çeşitli istişarelerde bulundu.

Randevu alınarak olunuyor

“Turkovac” aşılama hizmetlerinin ilimiz adına hayırlı olmasını temennisinde bulunan Pehlevan, ildeki vaka sayılarını azaltmak için tedbirler ve aşının önemine dikkat çekti. Pehlevan, “Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşlarımız bugünden itibaren MHRS web/mobil ve Alo 182 üzerinden randevularını alarak aşılarını olabilirler. İsteyen vatandaşlarımız tercihlerini yerli aşıdan yana kullanabilirler” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız