Eğitim

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde başarı bursu

2021-2022 öğretim yılında, TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde 9. sınıf okuyacak Öğrencilere, LGS sonuçlarına göre kontenjan dahilinde başarı bursu verilecek.

8 Temmuz 2021 Saat: 22:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 850 kez okunmuştur

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde başarı bursu
TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde başarı bursu

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılacak olan 9. sınıf kayıtlarında, birinci dönem erken kayıt ücretleri geçerli olacak. Bu haktan 9. sınıf öğrencisinin kardeşleri de faydalanabilecek.


Geleceğe yön verecek bilim insanı adaylarını yetiştiren TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, Kocaeli Üniversitesi ile yapmış olduğu iş birliği protokolü sayesinde öğrencilerine pek çok eğitim ve sertifika programları sunuyor. Uygulanan ulusal ve uluslararası programlarda, projelerde başta Kocaeli Üniversitesi ve TED Üniversitesi olmak üzere diğer üniversitelerden de akademisyen desteği alınarak eğitim farklı platformlara taşınıyor. Türkiye’nin aydınlık geleceğine ışık tutan TED Kocaeli Koleji sunduğu fırsatlar, donanımlı eğitim kadrosu, sosyal sorumluluk projeleri, zenginleştirilmiş eğitim programları ile öğrencilerini yükseköğrenim ve meslek hayatları boyunca ayrıcalıklı kılarak onları yeniliğe açık, fırsatları değerlendirme becerisine sahip bireyler olarak yetiştirmeyi başararak eğitimde fark yaratıyor.

TED Kocaeli Kolejinde uygulanan Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, ulusal ve uluslararası programlar, okul giriş koşulları, yabancı dil eğitimi, öğrenci kulüpleri, sertifikalar ve burs oranları hakkında bilgi almak için:
Telefon: 0 (262) 281 41 41
Web Sitesi: https://tedkocaeli.k12.tr/

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız