Güncel

Tayfun Balıkçı meşalelerle karşılandı

Körfez Yarımcalılar Derneği’ni ziyaret eden CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı ve ekibi, derneğin gençleri tarafından meşalelerle ve alkışlarla karşılandı

8 Şubat 2024 Saat: 11:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 424 kez okunmuştur

Tayfun Balıkçı meşalelerle karşılandı
Tayfun Balıkçı meşalelerle karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) KörfezBelediyeBaşkan adayı Tayfun Balıkçı, SKM Başkanı seçilen tecrübeli siyasetçi ve eski İlçe Başkanı Tuğman Kayalı ile programları belirlemeye başladı. Balıkçı, STK ve sokak çalışmalarının startını Körfez Yarımcalılar Derneği ile verdi. Yarımcalılar Derneği’ne kalabalık ekiple gelen Tayfun Balıkçı, gençlerin hazırladığı meşalelerin eşliğinde içeri girdi ve yine kalabalık gurup tarafından karşılandı. Balıkçı’nın yanında yine manav temsilcileri olan ve adaylık açıklamasından sonra partilerinden dosyalarını geri çeken Zübeyde Çalık, İrfan Körpe yer alırken ayrıca İYİ Parti'den istifa eden Güner Çiçekli, Fevzi Canbaz gibi isimler de yer aldı.

SORULARA CEVAP VERDİ 

Balıkçı, yaptığı konuşmada her kesin adayı olacağını, bilgi ve tecrübelerini ilçeye hizmet için kullanacağını söyleyerek, yanında yer alan dostlarına, ilçe yönetimine teşekkür etti. Dernek Başkanı Atakan Yavuz’da konuşmasında ilçenin yerlisi olan Tayfun Balıkçı’nın, kendileri için ayrı önem taşıdığını ifade ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Atakan Yavuz, dernek olarak kapılarının her adaya açık olduğunu da hatırlatarak, ilçeye en faydalı olacak ismin kazanmasını dilediklerini söyledi. Dernekte uzun süre konuk kalan tayfun Balıkçı, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız