Spor

Stingaciu ve Osieck’in ziyaretinde Hürriyet bombayı patlattı

Kocaelispor’un 1997 yılında kazandığı ilk Türkiye Kupası’nın 25. Yılını özel bir geceyle kutlamaya hazırlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, zaferin baş mimarlarından Holger Osieck ile Dumitru Stingaciu ve akrabalarını makamında ağ

16 Nisan 2022 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 647 kez okunmuştur

Stingaciu ve Osieck’in ziyaretinde Hürriyet bombayı patlattı
Stingaciu ve Osieck’in ziyaretinde Hürriyet bombayı patlattı
İzmit Belediyesi, Kocealispor’un 1997 yılında ilk kez kazandığı Türkiye Kupası’nın 25. yıl dönümü dolayısıyla 17 Nisan Pazar günü Kocaelispor efsanelerini özel bir programda bir araya getirecek. Program için yurt dışından gelen kupa zaferinin baş mimarlarından eski teknik direktör Holger Osieck, eşi Elizabeth Osieck, Dumitru Stingaciu, oğlu Alex Stingaciu, Kocaelispor eski antrenörü Orhan Şerit ve eski yönetici Metin Uçar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet i makamında ziyaret etti.
HÜRRİYET’TEN AKRABA GÖNDERMESİ
Sıcak bir ortamda geçen görüşmede konuklarını ağırlayan Başkan Hürriyet, misafirleriyle eski günlerden bahsetti. Sohbet sırasında “Almanya ve Romanya’dan akrabalarım geldi” diye espri yapan Başkan Hürriyet, AKP’li meclis üyelerinin son günlerdeki iftiralarına göndermede bulunurken, ortamda kahkaha tufanı koptu. Hürriyet bugün yaptığı basın açıklamasında, “Ben göçmenim ama Ağrılı, Kırıkkaleli olan insanlarla beni akraba yaptılar. Sanırım ben medeniyetler başkanıyım” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız