Spor

Spor Okulları´nda Sertifika Şöleni

Derince Belediyesi’nin yaz döneminde 4 bölgede, 9 farklı branşta düzenlediği spor okullarının sertifika töreni Başkan Aygün’ün katılımı ile gerçekleşti

22 Eylül 2021 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 755 kez okunmuştur

Spor Okulları´nda Sertifika Şöleni
Spor Okulları´nda Sertifika Şöleni

Sertifika Töreni Düzenlendi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede yaz döneminde açılan spor okulları yoğun ilgi gördü. 4 ayrı bölgede futbol, basketbol, voleybol, boks, taekwondo, kickboks, tenis, cimnastik ve atletizm branşlarında yaklaşık 4 bin 500 kursiyerin katılım gösterdiği yaz spor okullarının noktalanmasıyla sertifika töreni düzenlendi. Dumlupınar Mahallesi’ndeki Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen sertifika törenine Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ile birlikte, vatandaşlar ve sporcular katılırken, eğitim süreçlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Başkan Aygün, tarafından takdim edildi.

 

Çocuklarımızın Daima Yanındayız

Gençliğe ve spora yönelik etkinlikleri daima desteklediklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sertifika töreninde yaptığı konuşmada “Yaz Spor Okullarımızda eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizle bir araya gelerek sertifikalarını takdim ettik. Futboldan basketbola, tenisten atletizme kadar birçok branşta açtığımız kurslarımıza çocuklarımız ve gençlerimizin gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Bugün sertifika törenini yaptığımız Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi ile olduğu gibi ilçemizdeki diğer spor ve eğitim merkezlerimizle de daima çocuklarımızın yanındayız. Her şey yarınlarımızın teminatı olan kıymetli evlatlarımızın mutluluğu için” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız