Spor

Sırrıpaşa FK Top Başı Yaptı

Derince'nin genç ve başarılı teknik adamlarından Savaş Demir, Süper Amatör Lig takımlarından Sırrıpaşa Futbol Kulübü ile ilk antrenmana çıktı.

20 Ağustos 2022 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 504 kez okunmuştur

Sırrıpaşa FK Top Başı Yaptı
Sırrıpaşa FK Top Başı Yaptı

Sırrıpaşa FK Top Başı yaptı

Geride bıraktığımız sezon BAL’ın kıyısından dönen Derince  temsilcisi, İzmit Sanayi ve Arslanbey Organize Sanayi ile şampiyonluk yaşayan, Uzunçiftlik ile de Play-Off oynayan başarılı antrenör ile zorlu geçeceği düşünülen Süper Amatör Lig’de yeni sezonda da ses getirmek istiyor. Son derece hırslı ve istekli bir  teknik adam olan Savaş Demir, takımdaki aile ortamını ve huzuru sağlamada da oldukça yetenekli. Demir, ofans futbolu ve tatlı sert oyun oynatması ile biliniyor.

Savaş Demir Hoca

Sırrıpaşa FK'nin başına geçen Savaş Demir hoca bu gün sahaya indi ve ilk takım antrenmanına çıktı. Hocamızla kısa bir röportaj yaptık. Savaş Demir hoca şu ifadelere yer verdi; " Bismillah dedik ve ilk antrenmanımızı gerçekleştireceğiz. Zorlu bir üç hafta bizi bekliyor, genç bir takıma genç bir antrenör olarak geldim bu beni oldukça mutlu ediyor. Kazasız, sakatlıksız, başarıların olduğu bir lig geçirmeyi diliyorum.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız