Güncel

Şirin'den Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan'a ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin ve İl ve İlçe Yöneticileri, Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan'ı ziyaret etti

8 Şubat 2024 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 406 kez okunmuştur

Şirinden Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altana ziyaret
Şirin'den Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan'a ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, BelediyeBaşkan Adayı İbrahim Şirin ve İl ve İlçe Yöneticileri, Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan'ı ziyaret etti. Şirin, mahalle hakkında istişarelerde bulunarak, Altan'a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Şirin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin görüşlerini alarak daha yaşanabilir bir Deniz Mahallesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Nazik misafirperverlikleri için Altan'a teşekkür eden heyet, çalışmalarında mahalle sakinlerinin katkılarını önemsediklerini vurguladı. Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Koray Merdan ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

HEDEF YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine mahalle sorunları ve beklentileri hakkında bilgi verdi. Altan, iş birliği içinde çalışarak mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız