Güncel

Sertif Gökçe: Güzel ilçemizi STK’larla yöneteceğiz

Serhat İlleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe, Derince’yi STK’larla birlikte yöneteceğinin altını çizdi

27 Şubat 2024 Saat: 12:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 402 kez okunmuştur

Sertif Gökçe: Güzel ilçemizi STK’larla yöneteceğiz
Sertif Gökçe: Güzel ilçemizi STK’larla yöneteceğiz

Adaylığı açıklandığı günden bu yana saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe, dernek ziyaretlerine de son sürat devam ediyor. Gökçe, Serhat İlleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Derince’yi nasıl yöneteceği konusunda bilgi alışverişi yaptı.

“DERİNCE’Yİ BİRLİKTE YÖNECEĞİZ”

Başkan adayı Sertif Gökçe, Serhat İlleri Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından “Güzel ilçemizi Sivil Toplum Kuruluşlarımızla (STK) birlikte yöneteceğiz. Katılımları için Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt’a, Ardahanlılar Dernek Başkanı Alpay Demir’e, Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Şamil Yalçın’a, Çayırova Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Aytekin Sır’a ve Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Yardımlaşma Dernek Başkanı Haşmet Uçar’a teşekkür ederim. Misafirperverlikleri için Serhat İlleri Dayanışma Dernek Başkanı Fuat Katkay’a teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız