Siyaset

Salim Sayar “Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz”

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, 1 yılık değerlendirme toplantısında “Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz” dedi

21 Ağustos 2022 Saat: 12:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 688 kez okunmuştur

Salim Sayar “Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz”
Salim Sayar “Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz”

Derince'de geçtiğimiz sene göreve gelen İlçe  Başkanı Salim Sayar, basın toplantısı düzenleyerek bir yılını değerlendirdi. Derince Yelken Kafe’de gerçekleştirilen programda Sayar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bılundular.MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, bir yılını anlattığı toplantıda şunları söyledi, “Derincemiz de siyasete nezaket getirerek ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bir yıl içerisinde bütün mahallelerimizde esnaflarımızı gezerek kendimizi tanıttık. Hiçbir siyasi partinin sahada olmadığı dönemde vatandaşlarımızı ziyaret ederek bu zor zamanların geçeceğini ifade ettik. Meclis üyelerimiz ile birlikte esnafımızın sorunlarını  belediye başkanımıza ilettik. Sorunların takipçisi olduk, olacağız. Bütün fabrikaları gezerek iş konusunda işsiz vatandaşlarımıza yardımcı olmalarını istedik. Bize gelen vatandaşların hangi siyasi partili olduğuna bakmıyoruz. Şunu da belirteyim kamuda değil özel sektörde ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz

Hedefimiz 2023 seçimleri. Seçime 10 aydan kısa bir süre kaldı. Daha da öne alınabilir. 9 ay olabilir. Mayıs’a da çekilebilir. Bu süre zarfında hedefimiz Cumhurbaşkanımızı Kocaeli’deki seçmene anlatmak. Partimizin Derince’de oy hedefini koyduk. 20 bin bandını geçmek istiyoruz. Bütün STK’larımızı ayırt etmeksizin her tarafa gideceğiz. Siyasiler her zaman söyler. Bu seçim çok önemli. Cumhuriyetimizin 100. Yıl seçimi. Bize göre Cumhur ittifakı ülkemizin aydınlık yarınlarıdır.Biz Derince’de 107 bin seçmene ulaşarak parti politikalarımızı anlatacağız. 2023’ten herhangi bir kuşkumuz yok. 2024 seçimlerine de kenti güzelleştirmek adına projeler gerçekleştireceğiz. Derincemize neler faydalı olur diye araştırıp projelerimi sunacağız. Derince Belediyemizi yönetmeye talibiz. Biz 53 yıllık bir partiyiz. 2023 seçimlerinde aldığımız başarı ile Bunun altyapısını hazırlayacağız. İnanıyoruz ki Cumhur ittifakında Milliyetçi Hareket Partisinde verilecektir.

20 Bin oy hedefimiz var

AK Partinin eksikleri olabilir, Belediyenin eksikleri olabilir ama bu 2023 seçimleri pireye kızıp yorgan yakma seçimleri değil. Bunu vatandaşlarımızı anlatarak onları ikna etmeye çalışacağız. İttifak çerçevesinde seçime ciddi bir şekilde hazırlanacağız. 2023 seçimlerinde en sevinçli parti Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Partimize bin 700 yeni üye yaptık. Daha önce üye sayımız 3 bin 554 üyemiz vardı. Bu üyeler nerde diye soran art niyetli arkadaşlar partimize gelip bilgi alabilir. MHP Derince ilçe teşkilatının hedefi 20 bin bandının üstüdür.Sayar sözlerinin devamında, “Partimizden çeşitli sebeplerle istifa etmiş arkadaşlarımız keşfettik. Onlarla irtibat kurarak bir kısmını partimize kazandırdık. İYİ Parti’ye giden büyülerimizin hepsini ziyaret ettik. Kalbi bizimle olan bedeni başka yerde olanlarla irtibata geçtik. Biz tüm cemiyetlere katılmaya çalışıyoruz. Bizden partimizden ayrılanların da cemiyetlerine katılıyoruz. Derince’de İYİ Parti diye bir parti görmedik. Partimizi terk edenler var. Onları kazanmaya çalışıyoruz. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Pazar ziyaretinde tepki görmedik 

Derince’nin en büyük eksikliği nedir? Sorusuna Sayar, “Liman Bağlantı yolu” şeklinde cevap verdi. Sayar, “Çalışmalarımız devam ediyor. Cumhur ittifakı kapsamında adayımızı çıkarmak istiyoruz. Derince’deki en büyük sorun liman bağlantı yolu sorunu. Yakın zamanda ihaleye çıkacak. İkinci kez iptal edildi. Büyük projelerde olur böyle. 2023 seçimlerinden sonra olur diye düşünüyorum. Bizim ciddi projelerimiz olacak” dedi.İl başkanı Yunus Emre Kurt’un dün Derince’ye geldiğini ifade eden Sayar, “Biz Derince’de kooperatif başkanlarını, esnaf odalarını, hepsini davet ettik bir kahvaltı organize ettik. Vatandaşın sorunları var sorunlarını anlattılar. Çok fazla tepki görmedik. Pazar ziyaret öncesi biraz çekindim. Gayet olumlu geçti. Çok tepki görmedik. İl Başkanımız ile gün boyu hasta ziyaretleri, esnaf ziyaretleri başta olmak üzere ciddi bir çalışma yaptık” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız