Spor

Sahaların Zemini Yenileniyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, zemin yenileme çalışmalarının devam ettiği Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

23 Haziran 2021 Saat: 22:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 633 kez okunmuştur

Sahaların Zemini Yenileniyor
Sahaların Zemini Yenileniyor

Kentimizin önde gelen spor kompleksleri arasında yer alan Derince Belediye Spor Tesisleri'nde yeni sezon öncesi bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin iş birliğinde gerçekleşen çalışmalarla tesislerde yer alan suni çim ve çim sahanın zeminleri FİFA standartlarına uygun olarak yenileniyor. İlk etapta amatör müsabakalara da ev sahipliği yapan ve spor kulüpleri için büyük önem arz eden suni çim sahanın zemininin yenileme işlemi tamamlanmıştı. Yeni sezon öncesi Derince Belediyesi Spor Tesisleri’ndeki doğal çim sahada ise drenaj çalışmaları devam ediyor.

 

Başkan Aygün’den İnceleme

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe ile birlikte tesislere giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tesislerde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Aygün, “Büyükşehir Belediyemiz ile başlattığımız çalışmalarla Derince suni çim sahamızın zemini yenilenirken, doğal çim sahamızda drenaj işlemleri devam ediyor. İlçe gençliğimize ve spor kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız