Sağlık

Sağlık müdürlüğü Covid-19 için toplandı

Vaka sayılarının artmasıyla toplantılarını sıklaştıran İl Sağlık Müdürlüğü, Covid-19 değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

14 Nisan 2021 Saat: 15:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 880 kez okunmuştur

Sağlık müdürlüğü Covid-19 için toplandı
Sağlık müdürlüğü Covid-19 için toplandı

İlimiz sağlık yöneticilerinin katılımıyla Kocaeli Valiliği Akçakoca salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Kamu Hastaneleri ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinin başhekimleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Covid-19 ile ilgili ilimizdeki genel durumu değerlendirdi ve katılımcılara bazı önemli bilgiler aktardı. Pehlevan’dan sonra Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Serhat Karatepe tarafından ilimizdeki genel durum ve çeşitli istatistiklerin yer aldığı interaktif sunum, grafiklerle desteklenerek anlatıldı. Akabinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz tarafından katılımcılara konuyla ilgili çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Başhekimlerin ve ilçe sağlık müdürlerinin görüş ve önerileri ile katkı sunduğu toplantı genel değerlendirme yapılarak sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız