Siyaset

Saadet Partisi Kadın Kolları , İYİ Parti'ye konuk oldu

İYİ Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Çetindemir ve yönetimi , Saadet Partisi Derince ilçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Özalp ve yönetimini misafir etti

19 Aralık 2021 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 918 kez okunmuştur

Saadet Partisi Kadın Kolları , İYİ Partiye konuk oldu
Saadet Partisi Kadın Kolları , İYİ Parti'ye konuk oldu

İYİ Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Emine Çetindemir ve yönetimi , Saadet Partisi Derince ilçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Özalp ve yönetimi ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette; hükümetin uyguladığı politikaları ve halk nezdinde nasıl karşılık bulduğu, ekonomi, hukuk, milli eğitim, adalet, liyakat,dış politika gibi konuları içeren söyleşide yaşanan sıkıntıları ve bunların nasıl ortadan kalkacağı hakkında istişarede bulundular.

İyi Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Emine Çetindemir ; nazik ziyaretlerinden dolayı Saliha Özalp ve yönetiminde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Ülkemiz ve Derincemiz için kadınlar olarak bir araya gelip istişare etme kararı aldık.'dedi.

KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER

Şahsiyetli ve liyakatli kadroların hükümet olmasıyla bütün bu sorunların ortadan kalkması ve  özellikle teşkilatların kadın kolları olarak bizlerin neler yapabileceği, ülkemizdeki kadınların karşılaştığı sorunların yine kadınların eliyle düzeltilebileceği, bu gidişin böyle olmaması,bir değişikliğin elzem olması gerekli olduğu söylendi.

Saadet Partisi Derince ilçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Özalp ziyarette yaptığı açıklamada ;

Evlerimizdeki yangının bir an önce söndürülmesi, çocuklarımızın geleceğinden yine bizler sorumlu olduğumuzdan çözümün yine ikdidarın değişikliğinden geçiyor denildi; Bunun için biz kadınlar olarak  sahada yani halkımızın sorunlarını dinleyip buna göre politikaların hazırlanması gerekmektedir ‘’ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız