Siyaset

Saadet Partisi Derince'de Yeni Başkan Latif Gökhan Durtaş

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Derince İlçe Başkanlığına yapılan istişareler sonucunda Latif Gökhan Durtaş'ın atandığını duyurdu

27 Şubat 2021 Saat: 20:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 758 kez okunmuştur

Saadet Partisi Derincede Yeni Başkan Latif Gökhan Durtaş
Saadet Partisi Derince'de Yeni Başkan Latif Gökhan Durtaş

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu,Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığına yapılan istişareler sonucunda  Latif Gökhan Durtaş'ın atandığını duyurdu.İl Başkanı Zafer Mutlu yaptığı açıklamada 2018 yılından bugüne Derince İlçe Başkanlığı görevini yerine getiren İbrahim İlhan beye teşekkür eder Yeni İlçe Başkanımız Latif Gökhan Durtaş'a görevinde muvaffakiyetler dileriz dedi.

Latif Gökhan Durtaş Kimdir?
1991 yılında İstanbul Eyüp’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eyüp’te tamamladı. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisans yapmaktadır. Şu anda özel bir firmada İnşaat Mühendisi olarak çalışmaktadır.
Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Üniversite Başkanlığı ve Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ve 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Derince İlçe Karargâh Başkanlığı yaptı. 24 Haziran 2018 Seçimlerinde Milletvekili Adaylığı yaptı.

En son Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Durtaş iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız