Güncel

Rabia Bülbül Derince´nin Gururu Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye Birincisi olan Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Rabia Bülbül’ü tebrik etti

24 Eylül 2022 Saat: 13:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 466 kez okunmuştur

Rabia Bülbül Derince´nin Gururu Oldu
Rabia Bülbül Derince´nin Gururu Oldu

Zonguldak’taki Finaller

Derince’de eğitim veren Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Rabia Bülbül, Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi olarak çok önemli bir başarıya imza attı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda ilk önce Kocaeli birincisi olan, ardından Marmara bölge birinciliğini elde eden Rabia Bülbül, son olarak Zonguldak’ta gerçekleşen Türkiye finallerinde mücadele etti.

 

Başkan Aygün Tebrik Etti

Zonguldak İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen finallerin ardından Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi olma başarısını gösteren Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Rabia Bülbül, beraberinde Hocaları Ayşe Demirdağ, Ayşe Kılıç ve İlçe Müftüsü Mecit Amili ile birlikte Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Rabia’yı bu önemli başarısından dolayı kutlayan Baykan Aygün, “Kıymetli evladımızı, kendisini yetiştiren ailesini ve hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız