Siyaset

Prof. Dr. Hülagü’ye Çayırova’da Yoğun İlgi

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevinde yaptığı başarılı çalışmalarla anılan, Türkiye’nin en önemli bilim insanları arasında gösterilen Prof. Dr. Sadettin Hülagü 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. D?

17 Nisan 2023 Saat: 14:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 497 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Çayırova’da sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluştu. Çayırova’da Erzurum ve Karabüklülerle buluşan Hülagü, gittiği her yerde sevgi seliy
Prof. Dr. Hülagü’ye Çayırova’da Yoğun İlgi

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevinde yaptığı başarılı çalışmalarla anılan, Türkiye’nin en önemli bilim insanları arasında gösterilen Prof. Dr. Sadettin Hülagü 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilmişti. Adaylığının açıklandığı günden bu yana sahada yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Hülagü, Çayırova’da vatandaşlarla buluştu.

ÇAYIROVA’DAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Çayırova İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ilçede sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Hülagü, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.

KARABÜKLÜLERE MİSAFİR OLDU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Karabüklüler Derneği eski Başkanı Muharrem Köse tarafından iftar yemeğine katılarak Karabüklüler ile iftar sofrasında buluştu. AK Parti’nin 21 yılda hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Hülagü, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemize ve şehrimize yeni yatırımlar hayata geçirmek için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DADAŞLARLA BULUŞTU

Çayırova programları kapsamında iftar programının ardından Dadaşlarla da buluşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Çayırova Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Erzurumlular ile sohbet eden Hülagü, dadaşların yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız