Spor

Pedalları Sağlıklı Yaşam İçin Çevirdiler

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Derince’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

22 Eylül 2021 Saat: 20:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 562 kez okunmuştur

Pedalları Sağlıklı Yaşam İçin Çevirdiler
Pedalları Sağlıklı Yaşam İçin Çevirdiler

Bisikletini Al da Gel Etkinliği

Ulaşımı planlamak ve toplu ulaşım sistemini geliştirmek, bisiklet ve yaya yollarını artırmak, vatandaşları bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahate teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" programları kapsamında Derince’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ilk gün etkinliklerinde bisikletçiler, pedallarını sağlık için çevirdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katılarak eşlik ettiği ‘Bisikletini Al da Gel’ etkinliği Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi önünden başladı.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası

Yelken Kafe’ye kadar olan bölüme bisikletleriyle giden grup daha sonra buradan dönerek yine Gençlik Merkezi’nin önünde etkinliği noktaladı. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel’in de hazır bulunduğu etkinliğin sonunda bisikletçilerle sohbet eden Başkan Aygün, “Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenleyerek, pedallarımızı sağlık için çevirdik. Düzenlediğimiz etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Günlük yaşantımızda bisiklete daha fazla yer vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız