Eğitim

Okul servislerinde fiyatı velilerle birlikte belirleyeceğiz

Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı, 12 Ekim’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesi servis araçlarında fiyatların veliler ile birlikte belirleneceğini ifade etti

11 Ekim 2020 Saat: 13:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 643 kez okunmuştur

Okul servislerinde fiyatı velilerle birlikte belirleyeceğiz
Okul servislerinde fiyatı velilerle birlikte belirleyeceğiz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğrencilerin haftada iki gün okula gideceğini ifade etmesinin ardından öğrencilerin okula gidiş ve dönüşte kullandığı servis araçlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında hazırlıklar başladı. Koronavirüs öncesi eğitimde haftanın 5 günü üzerinden hizmet fiyatı sunan servis araçlarının nasıl bir fiyat politikası belirleyeceği merak konusu oldu. Haftanın iki günü çocuklarını okula gönderecek olan velilerin servisler için ne kadar ödeyeceği henüz belli değil.

‘ORTA YOLU BULACAĞIZ’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşcı, fiyatları aylık olarak belirleyeceklerini ifade etti.Başkan Ahmet Taşçı, “Haftada 2 gün servis hizmeti veren araba işletmeciyi kurtarmayacak. Bizler özel firmalarız. Bu süreçte UKOME bizim fiyat tarifemizi bile belirlemedi. Toplantının ne zaman olacağı belli değil. Fiyat belirleme toplantısı okullar açılmadan yapılmalıydı. Ama biz veliler ile bir şekilde orta yolu bulacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız