Spor

MUSTAFA GÜRSEL KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Kocaelispor yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen imza töreni ile Yeşil - Siyahlı renklere bağlandı .Kocaelispor, Süper Lig’e çıkması halinde Gürsel ile 1 sene daha devam edilecek. Sözleşmenin toplam sür

20 Şubat 2024 Saat: 22:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 377 kez okunmuştur

MUSTAFA GÜRSEL KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ
MUSTAFA GÜRSEL KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel oldu. Gürsel için Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda imza töreni düzenlendi. Törene Kocaelispor Yönetim Kurulu tam kadro katıldı. Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel, imza töreninde şu şekilde konuştu: "Öncelikle burada olmamıza vesile olan başkanımıza ve yönetim kurulumuza, daha sonra da bu takımı kuran ve bu noktaya kadar getiren Ertuğrul Sağlam hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu camianın beklentilerini biliyorum. Futbolculuğumdan da bu kulübün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. İnşallah hedeflerimize ulaşmak adına çok çalışacağız ve bunu başaracağız"

"KALİTELİ BİR KADROYA SAHİBİZ"

Mevcut kadronun hedefe ulaşmak adına yeterli olduğunu ve ilk işlerinin oyuncuların bireysel olarak performanslarını yukarıya çekmek olduğunu kaydeden Gürsel; "Transfer dönemi sona erdi. Dışarıdan da konuşulan bu kadronun çok kaliteli ve iyi olduğu. İlk işimiz oyuncuları tek tek yukarıya çekmek ve elimizdeki kadrodan en iyi şekilde verim alarak hedefe ulaşmak" dedi.

Gürsel ile sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaşma yapıldı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız