MHP Derince'nin Yeni Binası 29 Ekim'de Açılıyor

25 Ekim 2021 Saat: 22:21
MHP Derince'nin Yeni Binası 29 Ekim'de Açılıyor
MHP Derince İlçe Başkanlığı, 29 Ekim'de yapacağı törenle birlikte yeni üyelerin katılımını ve yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek.

MHP Derince İlçe Başkanlığı'nda değişim devam ediyor. İlçe Başkanı Salim Sayar ve yönetimi MHP Derince Teşkilatı'nda hızlı değişimlere İlçe binası ile devam ediyorlar. Yeni yönetim, mahalle başkanlıkları, kadın kolları başkanı ve yeni üyelerin de partiye katılması ile birlikte MHP Derince Teşkilatı'nın eski ilçe binası yetersiz kaldı. MHP Derince İlçe binası eski yerinden, Sırrıpaşa Mahallesi,Turan Sokak,No:1'de bulunan yeni adresine taşındı.

29 EKİM CUMA 14:30'da

Sırrıpaşa Mahallesi,Turan Sokak,NO:1'de bulunan yeni ilçe binasında yapılacak olan törenle birlikte, hem yeni ilçe binasının tanıtımı hem de yeni üyelerin partiye katılımı 29 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirecek.Yeni ilçe binasının açılışına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'un da katılması bekleniyor.

SAYAR'DAN DAVET ETTİ

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar yaptığı açıklamada; ''MHP Derince yeni ilçe binamızın açılışı ve yeni üye katılım törenimizde siz değerli ülküdaşlarımızı ve kıymetli Derince halkımızı aramızda görmekten onur duyacağız'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız