Hemşire Işıl Dalgın Voleybol Turnuvası Başladı

15 Mayıs 2022 Saat: 12:29
Hemşire Işıl Dalgın Voleybol Turnuvası Başladı
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü himayesinde Sağlık Çalışanları Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Hemşire Işıl Dalgın Voleybol Turnuvası Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı.

Açılışa Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilimiz sağlık idarecileri, hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri katılım sağladı.

 

Sağlıkçılardan oluşan takımlar maç öncesi özel olarak hazırlanan afiş ve pankartlarla saha çıkarak sağlıklı yaşama dikkat çekti.

 

Turnuva açılış programında konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan "Bugün geçen yıl aramızdan covid 19 hastalığı nedeniyle ayrılan mesai arkadaşımız hemşire Işıl Dalgın'ı adına düzenlenen turnuva dolayısıyla tekrar rahmetle anıyoruz. Pandemi sürecinde malesef Işıl hemşire gibi birçok mesai arkadaşımızı kaybettik ve ebediyete uğurladık. Asla unutulmayacaklar" diye konuşarak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Konuşmaların ardından turnuva Özel Aktif Kocaeli Hastanesi ve Kocaeli Sağlık Çalışanları Spor Kulübü Derneği takımlarının kıyasıya mücadelesiyle start aldı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız