Derince´de Mezuniyet Coşkusu

1 Haziran 2023 Saat: 19:41
Derince´de Mezuniyet Coşkusu
Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nin düzenlediği mezuniyet töreni coşku içerisinde geçerken, programa katılan Başkan Aygün öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti

65 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi sona ererken okullarda mezuniyet törenleri yapılıyor. Yenikent Mahallesi’nde eğitim veren Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nin 12. sınıflar için düzenlediği mezuniyet programı okul bahçesinde gerçekleşti. Mezuniyet programı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Merkez Bankası İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü İletişim Planlama ve Yönetimi Müdürü Emel Demirgören Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Yıldırım ve Yakup Yaman, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Bozkurt, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. 65 öğrencinin mezuniyet coşkusu yaşadığı Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’ndeki okul birinciliğine Arda Hepgüler ulaşırken, Yiğit Ahmet Talha Murat ikinci ve Enfal Kaya ise üçüncü oldu.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJLAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli mesajlar verdi. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün konuşmasında “16 Haziran tarihinde gerçekleşecek karne töreni ile bir eğitim-öğretim dönemini daha geride bırakacağız. Hiç kuşkusuz bu eğitim dönemini mezuniyet ile taçlandırmanız sizler için ayrı bir anlam taşıyor. Haziran ayında gireceğiniz Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’ndan da hepinizin istediği neticeyi almasını temenni ediyorum. İnşallah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Bu vesileyle mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi. Mezuniyet töreni öğrencilere belgelerinin verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız