Derince´de Gençlik Şöleni

20 Mayıs 2023 Saat: 18:53
Derince´de Gençlik Şöleni
Derince Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Gençlik Şöleni, 21 Mayıs Pazar günü Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşecek

21 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENECEK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de coşku içerisinde kutlanıyor. Gençlik Haftası’nda gerçekleşen kutlama programları kapsamında 21 Mayıs Pazar günü Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu kez Gençlik Şöleni düzenlenecek. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde 15.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Derince Belediyesi Gençlik Şöleni, başta gençler olmak üzere tüm Derincelileri bir araya getirecek.

GÖSTERİLER, ETKİNLİKLER, İKRAMLAR

Derincelilerin 19 Mayıs coşkusunu en güzel şekilde yaşayacağı program kapsamında Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki amfi tiyatro alanında bubble show, palyaço, DJ gösterisi ve transformers show etkinlikleri yer alacak. Park alanındaki etkinliklerde ise bisikletli araba yarışı, VR oyun gol, dev dart, survivor parkuru, floor curling parkuru, ahşap istasyon, langırt, çuval ve halat çekme oyunları yer alıyor. Yine etkinlikler boyunca katılımcılara Derince Belediyesi tarafından popcorn, pamuk şeker ve dondurma ikramları gerçekleşecek.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız