Başkan Aygün, Yığılcalılar Derneği´ne Konuk Oldu

25 Ocak 2023 Saat: 22:25
Başkan Aygün, Yığılcalılar Derneği´ne Konuk Oldu
STK’larla istişarelerine devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu

Derince genelinde sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, katılımcı yönetim anlayışı gereği istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Ziyareti esnasında hizmete sundukları projeleri de paylaşan Başkan Aygün, dernek üyelerinin görüş ve önerilerini dikkatle dinledi.

 

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Programla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Hemşehri derneklerimizi ziyaret ederek, projelerimizi paylaşmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Koray Merdan ve teşkilatlarımızla bu akşam Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ne konuk olduk. Bizleri misafir eden Nezih Ekrem Keleş ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Keleş de Başkanlar Aygün ve Merdan’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız