Başkan Aygün; “Önceliğimiz Gençlerimiz”

17 Ocak 2023 Saat: 21:25
Başkan Aygün; “Önceliğimiz Gençlerimiz”
U-14 futbol takımlarının sporcu aileleriyle bir araya gelen Başkan Aygün, gençliğe yönelik projelerin daima öncelikleri olduğunu ifade etti.

Derince Birlikspor, Derince Çenedağspor, Derince Gençlerbirliği ve Derince Yavuzspor kulüplerinin U-14 futbol takımları ile bir araya gelen Başkan Aygün, gençliğe yönelik projelerin daima öncelikleri olduğunu ifade etti.

Gençliğe ve spora yatırımlara her zaman önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, spora ve sporculara olan desteğini sürdürüyor. Başkan Aygün son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte ilçedeki genç sporcularla bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Derince’nin amatör spor kulüplerinden Derince Birlikspor, Derince Çenedağspor, Derince Gençlerbirliği ve Derince Yavuzspor kulüplerinin U-14 futbol takımları ile bir araya gelen Başkan Aygün, ilçeye kazandırdıkları gençlik merkezleri projeleri ile ilgili bilgiler de paylaştı. Gençlik Merkezleri ile geleceğe yatırım yaptıklarını belirten Başkan Aygün, gençliğe olan desteklerinin öncelikleri olduğunu ifade etti. Milletvekili İlyas Şeker de yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için daha çok proje üretmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız