AK Parti Tam Kadro Derince'de sahaya indi

24 Eylül 2022 Saat: 21:58
AK Parti Tam Kadro Derince'de sahaya indi
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe Başkanı Koray Merdan ve ilçe teşkilatı, Derince'yi karış karış gezerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaş ve esnaf içi

AK Parti Derince İlçe  binasında başlayan programa  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş,AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Derince Belediye Zeki Aygün, İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları,Gençlik Kolları,il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Mahalle Mahalle gezdiler

Program öncesi AK Parti kadrosu ilk olarak Derince ilçe binasında bir araya geldi. Saha çalışması öncesi yapılan basın açıklamasında AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan aldı.Derincemizin bütün mahalle ve caddelerine dağılacarak halkımız ile bir araya geleceğiz.Derince İlçe olarak her zaman sahadayız, milletimizle beraberiz, milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Milletimiz nereyi istikamet olarak gösteriyorsa oraya doğru gidiyoruz.Bizim farkımız, vatandaşımızın içinde olmamızdır.Bu anlamda Derince İlçe teşkilatım  ile gurur duyuyorum. Biz biliyoruz ki sefer bizden, zafer Allah’tan. Biz bu çalışma düsturuyla biz hizmete devam edeceğiz. Ben gece gündüz çalışan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmetin, eser siyasetinin vücut bulmuş hali olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum.Haftada bir vekillerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bizim sahadaki liderimiz, önderimiz İl Başkanımız Mehmet Ellibeş oldu. O çalışıyor, bize de şevk geliyor.Kocaeli’nin önünü açtı. Çok güzel bir miting yaptık. İl başkanlığımıza, sizlere, tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız