Güncel

Milletvekili Cemil Yaman Derince’ye Geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün Derince’ye gelerek incelemelerde bulundu.

25 Ocak 2021 Saat: 22:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 544 kez okunmuştur

Milletvekili Cemil Yaman Derince’ye Geldi
Milletvekili Cemil Yaman Derince’ye Geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman program öncesinde AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Yaman, “Coğrafya kaderdir. Coğrafi olarak dünyanın en güzel kaderine sahibiz. Dünya da Kocaeli ölçeğinde güzel çok az şehir var. Bu kapsamda Kocaeli bu güzel şehirlerin arasında olan yaşanılabilir bir şehirdir. Örneklendirecek olursak Kocaeli’ye gelen bürokratların birçoğu geri dönmek istemiyor. Burada kalıp Kocaelili oluyorlar. Zor, dinamik ve canlı bir şehir Kocaeli. Bunun yanında üreten ve hızlı büyüyen bir şehir. Kendi büyürken aynı zamanda büyüten de bir şehir. Kocaeli’nin büyümesi ülkemizin de büyümesine büyük fayda sağlıyor.  Benim için de bu şehre hizmet etmek büyük bir onurdur. Şu anda Türkiye’nin bütün bölgelerinde doğusundan batısına müthiş bir heyecan var. Bütün kardeşlerimiz ilk günkü heyecanla çalışıyorlar. Bu da bizim daha çok iş yapacağımızı gösteriyor. Biz yalnızca bir parti değiliz bir davanın mensuplarıyız. Biz güçlü bir aileyiz. Bu nedenle bütün il, ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Taziye ziyaretleri

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi  geçtiğimiz günlerde vefat eden yeğeni için Derince İlçe Nüfus Müdürü Suat Demir'e ve Ali Baba Restoran sahibi Ali Okta’ya   taziye ziyaretinde bulundular. Taziye ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, Derince Seyahat firma sahibi Hakan Badem’e ziyarette bulundu.

 Başkan Aygün ile projeleri gezdiler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü makamında ziyaret etti. Sırrıpaşa mahallesinde meydana gelen yangında evi zarar gören vatandaşa ziyarette bulundular.  Başkan Aygün ve İlçe Başkanı Merdan, yaptıkları açıklamada Biz Derinceli hemşerilerimizin  her zaman yanındayız “ Kimin başı dara düştüyse Belediyemiz ve Milletvekillilerimiz onlarla birlikte oluyorlar. Biz de durumu kendilerine iletmekle görevliyiz. “ dedi. Derince’de yapılan projelerin incelenmesiyle program son buldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız