Siyaset

MHP Kocaeli, İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 parolası kapsamında düzenlenen "Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" konulu İstanbul Bölge İstişare Toplantısına MHP Kocaeli teşk

26 Eylül 2021 Saat: 15:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 626 kez okunmuştur

MHP Kocaeli, İstanbula Çıkarma Yaptı
MHP Kocaeli, İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi  tarafından Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 parolası kapsamında düzenlenen "Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler"  konulu İstanbul Bölge İstişare Toplantısı 26 Eylül Pazar günü TBMM Başkan Vekili Celal Adan, TBMM MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül, Genel Başkan Yardımcılarımız Edip Semih Yalçın, Fethi Yıldız, İzzet Ulvi Yönter, Milletvekillerimiz, MYK Üyelerimiz, Bolu, Edirne, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ ve Düzce İl Başkanları, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları ve Yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt
" Sayın İstişare divanının vermiş olduğu demeç ve bilgiler ile; stratejik hedef ve 2023 seçimlerinin anlam ve önemini bir  kez daha tekrar ettik.Bugün yapılan toplantıya atanmamızdan itibaren Kocaeli teşkilatlarımızın yükselen başarısına uygun olarak kalabalık ve disiplinli bir şekilde katıldık. Sayın Başkanlarımızın tebrik ve takdirini tüm Kocaeli'de yaşayan Ülkücüler adına aldım. Teşkilatlarımla gurur duyuyorum. Kocaeli MHP her zaman en iyisini hedefleyecektir. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda daha çok çalışacağız ve Kocaeli'de Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu bir kez daha göstereceğiz. " dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız