Siyaset

MHP Kocaeli, Derince'ye Çıkarma Yaptı

MHP Kocaeli İl Teşkilatı cumartesi gününe damgasını vuruyor. Teşkilatın tam güne yayılan programı Derince’de düzenlenen teşkilat kahvaltısıyla başladı.

30 Kasım 2021 Saat: 23:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 584 kez okunmuştur

MHP Kocaeli, Derinceye Çıkarma Yaptı
MHP Kocaeli, Derince'ye Çıkarma Yaptı

Derince Yelken Kafe’de çeşitli STK temsilcileri ve muhtarların da katıldığı programa MHP’li 3 vekil ve 7 MYK üyesi de katıldı. MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un ev sahipliğinde Derince’de başlayan programlara , TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek, Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ve ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir Melikoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Bizler bu davanın hizmetkarıyız


Programın açılış konuşmasını yapan ve ev sahiplerinden olan Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, “Bizler bu davanın hizmetkarıyız gözümüz kulağımız her zaman sayın Devlet Bahçelidedir. Bizim için vatanımızın birliği ve huzuru bizim için çok önemlidir. Biz MHP gece gündüz savaşıp herkesin karşısında dağ gibi duracağız” dedi.

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “İl başkanı olarak bana verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ederim. Bu kısa sürede yaptığımız teşkilatlanma sizin sayenizdedir. Kimsenin şüphesi olmasın MHP Kocaeli tarih yazacaktır. Hepiniz sağ olun var olun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Sanki:28 DEĞİL 48 YAŞINDA


Daha sonra kürsüye gelen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı oldu. Sancaklı, “İl başkanımız Yunus Emre Kurt göreve geldikten sonra Kocaeli’de ciddi bir hareketlenme oldu. Bunu basın dahil her yerde görüyoruz. Sanki Yunus Emre Kurt 28 değil 48 yaşında! Kendisiyle dört yıldır çalışıyoruz, muhteşem bir uyum yakaladık. Ben Allah’ın izniyle 2023 MHP Kocaeli tarihinde aldığı en yüksek oyu aşacaktır. Teşkilatla teşekkür ediyorum, hepinizle gurur duyuyorum. Sayın başkanımızın söylemiyle beka meselesi artık. Biz 2023 de cumhuriyet ittifakı olarak bu seçimi almak zorundayız. Yoksa yanarız. Yedi yıldır milletvekilinin bu son zamanlardaki hareketlerimiz takdire şayan. Tabi ki sayın Yunus Emre Kurt sayesinde. Önümüzdeki günlerde Ankara’da olacağız. Bu pandemi döneminde kıpırdayamadık bir yere. Bunun için burada bulunan herkese söz veriyorum tarihinin en yüksek oyunu alacak MHP Kocaeli. Ne mutlu Türküm diyene”

Türk Ekonomisini çökertmeye başladılar


Konuşma sırasını alan MDK Başkanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk şunları kaydetti: “Sayın Derinceliler adım adım 2023 programlarının bugünkü durağı Kocaeli’miz.. Devleti sarsmak isteyenler bir ekonomik kriz çıkartarak Türk ekonomisini çökertmeye başladılar. Bu hamlelerin döviz üzerindeki görünümünü hepimiz görmekteyiz. Bu devlete millete diş söktürmek. Bunun yanında kim varsa bununla başa çıkacağız. Baydın Türkiye’de muhalefeti destekleyeceğiz dedi bunu hangi amaçla yapıyor. Bugünkü ittifak Ortadoğu Balkan ve Kafkaslar’da olamadığı için Türkiye’ye karşı bu tavrı destekliyor. Çakma milliyetçi olan İyi Parti, İş Partisi, CHP ve HDP dahil olmak üzere hepsi bir arada” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız