Spor

MHP İl Başkanı Merkez Cami Derneği ve cami cemaati ile bir araya geldi

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, sabah namazını Derince'de kıldıktan sonra Derince İlçe Teşkilatı ile birlikte çorba içti.

25 Eylül 2021 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 534 kez okunmuştur

MHP İl Başkanı Merkez Cami Derneği ve cami cemaati ile bir araya geldi
MHP İl Başkanı Merkez Cami Derneği ve cami cemaati ile bir araya geldi

Güne Derince'de başlayan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, sabah namazında Derince Merkez Cami Derneği ve cami cemaati ile bir araya geldi. Kurt'a bu ziyarette MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Çetin Keskin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasin Dükmen, İl Yöneticisi Abdurrahman Kaya, İl Sekreteri Coşkun Kaya ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

İlçe Başkanı Salim Sayar yaptığı açıklamada, ‘MHP Derince İlçe Başkanlığı olarak İl Başkanımız Sayın Yunus Emre kurt, İl ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte sabah namazımızı Derince Merkez Camii’nde kıldık. Merkez Cami Dernek Başkanı Mustafa Uzuner ve Derince Camii cemaatimize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.'’ ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Yunus Emre Kurt; ''Kıymetli hocalarımızın yüreğimizi ısıtan Kur'an tilaveti ve sohbetleri ardından cami cemaatimizle bedenimizi ısıtan çorbamızı içtik. Cemaatimizin ve derneğimizin yakın ilgisinden çok memnun kaldık. Kendilerinden Allah razı olsun. Sık sık camilerimizi ziyaret edip cemaatimizle bir araya geleceğiz.'' açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız