Siyaset

MHP Derince'yi adım adım gezdi

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, İl yöneticileri, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ilçede önemli ziyaretlerde bulundular.

30 Eylül 2021 Saat: 19:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 659 kez okunmuştur

MHP Derinceyi adım adım gezdi
MHP Derince'yi adım adım gezdi

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, İl yöneticileri, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile ziyaretlerde konuşan İL Başkanı Yunus Emre Kurt: ''Derince' de yaşayan her bir vatandaşımızı önemsiyoruz, seviyoruz. Terörün bitme noktasına gelmesi, Karabağ'ın azad olması, Libya'da askerimizin bulunması gibi birçok kazanım 2023 seçimlerini Cumhur İttifakı'nın kazanması ile anlamlı olacaktır'' dedi.

Derince ile ilgili hayallerimiz var

Kurt: ''Çok çalışmalıyız. Bizim Derince ile ilgili hayallerimiz, planlarımız ve önerilerimiz var. Derince ile ilgili yaptığınız otel, ilçe eleştirilerine karşı yapılması gerekenler bellidir. Derince'nin amatör spor kulüplerine tahsis edilecek saha problemi de çözülmelidir. Derince' de vatandaşımızın bir kuruşunun haksızlığa uğramaması için her şeyi göze alırız. Kamunun mallarının kul hakkı gözetilerek şahsi işlere kullanılmaması gerektiğine de herkes dikkat etmelidir. Herkes emin olsun, rahat olsun. Derince' de Milliyetçi Hareket Partisi var.'' sözleriyle konuşmasına son verdi.

MHP yönetiminin Derince'de ziyaretleri

Derince Nakliyeciler Kooperatifi,Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi,Derince Esnaf Ve Sanatkarlar Odası

Derince Kızılay Şubesi,Derince İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ve Yenikent Polis Merkezi Amiri Burak Pınar,Yenikent Eski iş merkezi esnafları,Derince'deki spor kulüpleri temsilcileri,Sırrıpaşa FK kulübü idmanı,Gümüşhaneliler Derneği,Mardinliler Derneği,Derincemiz haber sitesini ziyaret etti

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız