Siyaset

MHP Derince'nin Yeni Binası, Bin Yeni Üye İle Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Derince ilçe binasının açılışı büyük bir coşku ile gerçekleşti. Sırrıpaşa Mahallesi Turan Sokak No: 1 adresinde bulunan ilçe binasının açılış töreninde aynı zamanda ilçe teşkilatına yeni üye olan 1000 kişinin üye kaydı yap

31 Ekim 2021 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 664 kez okunmuştur

MHP Derincenin Yeni Binası, Bin Yeni Üye İle Açıldı
MHP Derince'nin Yeni Binası, Bin Yeni Üye İle Açıldı

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Çetin Keskin, MHP İlçe Başkanları, MHP Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl ve İlçe Yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kadın Kolları tüm Kadınları davet etti

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ilk konuşmayı MHP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Çalışkan gerçekleştirirken; “Liderimiz Devlet Bahçeli'nin takdiri ile oluşturulan ilçe teşkilatımızın kadın kolları görevine şahsımı layık gören il başkanımıza ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni ilçe binamız Derince halkına ve ülküdaşlarımıza hayırlı olsun. Ayrım yapmadan Derince’nin bütün kadınlarımızı evime bekliyoruz. Yeni İlçe binamızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Sayar:Derince'de MHP'yi şaha kaldıracağız 

Cumhuriyetin 98. Yılını kutlayarak konuşmasına başlayan programın ev sahibi MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar; “Göreve başladığımız ilk günden itibaren ahde vefanın gereği olarak geçmiş yıllarda teşkilatımıza hizmet eden büyüklerimizin kabirlerini ziyaret ettik. 2 aylık zaman dilimizde küskünlükleri ortadan kaldırdık. Büyüklerimizden oluşan istişare kurulu oluşturup büyüklerimizin fikirlerini dinledik. Mahalle Başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik. Kadın kolları başkanımızı görevlendirerek kadınların teşkilatlanmasını sağladık. Lider ülke Türkiye hedefi için 2023 seçimlerine en büyük desteği Derince’den vereceğiz. Derince’de Milliyetçi Hareket Partisini şaha kaldıracağız, zillete geçit vermeyeceğiz. Boşuna heveslenmesinler. Eski İlçe Binamızın eski ve yetersiz olması nedeni ile 180 metrekarelik yeni ilçe binamızı oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Aygün'de konuştu

Sayar'ın ardından söz alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise; “Biz bulunduğumuz ilçenin sorunlarını çözmek için yola koyulduk. Projelerimizin yüzde 66’sını tamamladık. Projeleri yapacağız, ama ülkemize ve bölgemize yapılan oyunları çok iyi biliyoruz. Hilal ve Haç’ın sınıf mücadelesi yaptığı bir dönemde yaşıyoruz. Mesele memleketse gerisi teferruattır diyerek Cumhur ittifakına destek veren Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüm camiasına teşekkür ediyorum. Biz belediye başkanı olsak ne olur, olmasak ne olur. Ülkemizin altı oyulduktan sonra, bir Suriye hadisesine dönüştükten sonra ne manası olur. Bugünkü küresel gücün dedeleri ile bizim dedelerimiz 9 cephede savaştı. O zaman birbirlerine mermi atıyorlardı ama bugün savaşın konsepti değişti. Ekonomik savaş var. Önümüzdeki 2023 bu oyunu hedefi. Tekrar Türkiye’nin şahlanmasını durdurmaya çalışan bu küresel yapının ve içerdeki zillet ittifakının önüne geçmektir” açıklamalarına yer verdi.

Kurt:Derince’ye üç hilal çok yakışır

Devamında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Davamız büyük sorumluluklarımız büyüktür ancak hayallerimiz de büyük. Bir hayalim var kıymetli ülküdaşlarım, sizlerin hayalinizle de aynı. Derince’ye üç hilal çok yakışır. Terör bitme noktasına geldi. FETÖ temizlendi, temizlenmeye devam ediyor. Karabağ’da Türk’ün bayrağı dalgalanıyor. Bunları gerçekleştiren irade Cumhur İttifakının iradesidir. Bu kazanımların devam etmesi, büyümesi, Cumhur ittifakının en yüksek oranda oy olması için çok çalışmalıyız. Çünkü biliyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi güçlü olursa Türkiye Cumhuriyeti güçlü olacaktır. 99 ruhundaki gibi hareket edip koşacağız. Bu güç bizlerde var. Seçimlere 571 gün kaldı. Seçimlere kadar her 1 kişiye Milliyetçi Hareket Partisinin şuurnu anlatsa tezini anlatsa 571 kişi daha yapar.'' dedi.

Sözlerinin devamında Kurt; ''Her vatandaşımızı çok seviyoruz. Türkiye’nin farklılıklarla zengin olduğunu biliyoruz. 10 büyükelçi bir Soros’çunun peşinde Türkiye’ye had bildirmek istedi. Hadlerini bildiler geri adım attılar. Hudut namustur pankartı asanlar TBMM’de teskereye hayır oy verdiler. Bu çelişkiyi de sizlerin vicdanına bırakıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milleti zekidir çalışkandır diyen bir ülkücüdür. Bugün aramıza katılan bin yeni üyeye hoş geldiniz diyorum. Türkiye’nin sigortası olan bir partiye üye oldunuz. Salim Sayar kardeşime ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Sancaklı:Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’de şahlanmış durumda

Son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Bu iş siyasi işten çıkmış beka meselesi haline gelmiştir. Biz elimizden geleni yaparak 2023’te yapılacak seçimlerde muhakkak ve muhakkak Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçmek zorunda, meclisin yarısını almak zorunda. Biz ülkücüler olarak çalışacağız. Her gün çalışacağız. Biz yüzüncü yılda Türkiye bekası için elimizden geleni yapmak zorundayız. 3 ay önce atanan Yunus Emre Kurt atandığından beri Kocaeli’de inanılmaz bir hareketlenme var. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’de şahlanmış durumda. Bugün 29 Ekim. Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü. Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk ülkücüdür. Bize nasıl bir yol çizdiğini görüyoruz. Bu yüzden biz Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmayacağız. Bin yeni üyemiz aramıza hoş geldiniz. Bir ilçede bin yeni üye az iş değil” şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ardından, yeni üyelere parti rozetleri takılarak yeni MHP Derince İlçe Binası açıldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız