Siyaset

MHP Derince'den Üye katılım ve istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İstişare ve Üye katılım programı Derince Yenikent Kültür Merkezinde yapıldı

27 Şubat 2022 Saat: 14:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 578 kez okunmuştur

MHP Derinceden Üye katılım ve istişare toplantısı
MHP Derince'den Üye katılım ve istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derince İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İstişare ve Üye katılım programı Derince Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Selim Sayar ev sahipliğinde yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK Üyesi Musa Küçük, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı, İlçe Başkanları, Parti Meclis Üyeleri, AKP İlçe Başkanı Koray Merdan, BBP İlçe Başkanı Fatih Emekçioğlu ve partililer katıldı. Programın akabinde partiye katılan yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

Kaşıkçı,Özdemir ve Kalıccı konuştu

Kocaeli Teşkilatı KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı, “İçinden geçtiğimiz kaotik dönemde Nene Hatun ve Kara Fatma’nın verdiği mücadeleyi çok daha iyi anlıyoruz. Vatan tehdit altındayken bu kadınların nasıl mücadele ettiğini hatırlıyoruz. Sıra bizdedir.” dedi. Derince Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ömer Faruk Kalıccı, “Ülkü Ocakları Derince ilçe başkanlığı olarak gençlerin gelecek nesillere ulaşması adına elimizden gelen gayreti sarf ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkü ocaklarında yetişen her gencin MHP kadrolarında görev alabilecek sorumluluğa sahip olması yegane çabamızdır” dedi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ise Derince’ye üç hilal çok yakışıyor. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum MHP’nin önünde olan seçimler için bütün varlığımızla 24 saat milliyetçi hareket partisinin emrindeyiz.

Kurt sahadayız

MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özhan Kurt, “Derince Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri adına konuşuyorum. Belediyede partimizi meclis üyeleri olarak temsil etmekteyiz. 2019 yılında yapılan seçimler ile birlikte genel başkanımızın ilkelerine yaraşır şekilde önce Derincemiz diyerek çalışmalarımıza başladık.

Sayar:Zillete geçit vermeyeceğiz

Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ise ilçe yöneticileri ile kürsüye geldi. Sayar, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gece gündüz çalışıyoruz. İlk olarak partimize yakışır bir ile başkanlığı binası açtık. MHP’nin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde siyaset yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde ülküdaşlarımız ile çalışıyoruz. Buradan çeşitli bahaneler ayrılanlara sesleniyorum. Bu dava terk edilir mi? Cumhur ittifakı ülkemizin aydınlık geleceğidir. Muhalefetin kiminle olduğu ortadadır. Bedeni başka yerde olup gönlü bizle olanlara kapımız açıktır. Türk Milletini düştüğü dar boğazdan kurtaracağız. 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışacağız. Derince’de zillete geçit vermeyeceğiz”

Aygün’de konuştu

Sayar’ın ardından kürsüye gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Siyasetin temel amacı insana hizmet. Bizler de hizmetimiz yapıyoruz. Günümüz şartları içerisinde oynanan oyunları biliyoruz. Ülke varsa, devlet varsa millet var. Bugün Suriye’nin halini görüyoruz Ukranya’da yapılanları görüyoruz. Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü biliyoruz.  Bu oyunları bozacak birlik ve beraberliği göstermeliyiz. Bu millet tarih yazmıştır ve yazmaya devam edecekti. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın” dedi

İl Başkanı Kurt konuştu

MHP İl Başkanı yunus Emre Kurt, “Bugün Derince’de Yenikent Kültür Merkezi’nde büyük bir inanç vardır. Gönüller yapmaya geldik. Bu vatan, bu millet benim diyen herkesi kucakladık. İnandık başaracağız. Hedefledik, ulaşacağız” dedi.

Sözlerini sürdüren İl başkanı Kurt, “Biz ülkücü hareketin neferleriyiz. Ülkücüler Muhammedi ahlaka sahiptir. Makam mevki için partimizden gidenler bunu anlamayacaktır. Hasbelkader uzaklaşanlar, Bedeni başka yerde olup gönlü bizlerle olanlar. Sizleri Milliyetçi Hareket Partisinde mücadele etmeye çağırıyorum” dedi.

Sancaklı konuştu

“Bizler milletimizin içinde olacağız” diyen Sancaklı sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde çok büyük oyun var. Genel Başkanımızın beka sözü boşuna değil Beka sözü o beka. Sırayı bize getirmeye çalıyorlar. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Biz halkımıza gideceğiz doğruları anlatacağız ondan sonrada MHP’de gönülleri ile birlikte görev yapanlar gidip anlatacaklar. Halkımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. 3 Bin 600 görüşülüyor. EYT çözülecek. Yine bu işi çözecek olan Cumhur İttifakıdır. Kocaeli özelinde de son seçimde az bir farkla milletvekilini kaçırdık. Ben tek vekil olmak istemiyorum. O yüzden hep birlikte çalışalım” dedi.

 

Aydın,siyasette yorgun olmaz

Son olarak kürsüye gelen Genel başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü bir insan kaynağı var. Ülkü Ocakları İl Başkanıma ve ilçe başkanlarına da teşekkür ederim..

Genel Başkanları Bahçeli’nin yeni bir yol haritası belirlediğini söyleyen Aydın, “Cumhur İttifakının misyonu ve vizyonu yüksek hedefleri var. Burada 2023’e bir şey kalmadı. Türkiye üzerinde hesap kitaplar var. Bu hesaplar hiç bitmedi. Hilal ve haçın savaşı devam edecek. Bunun yöntemi hep değişiyor. Bunu askeri darbeler ile yapmaya çalıştılar. Türk milleti ne zaman ayaklanmaya başlasa engellenmeye çalışırlar. En yakı 15 Temmuz’da yaşadık. Bu ittifak o zaman kuruldu. Bu ittifakı sizler kurdunuz. Kocaeli’ye ben Türkiye’nin minyatürü diyorum

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız