Siyaset

MHP Derince'den Hedef 2023 Üye Katılım programı

MHP Derince Teşkilatı’nın partiye yeni kazandırdığı 300 üyenin rozetini İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İlçe Başkanı Salim Sayar taktı.

25 Haziran 2022 Saat: 08:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 627 kez okunmuştur

MHP Derinceden Hedef 2023 Üye Katılım programı
MHP Derince'den Hedef 2023 Üye Katılım programı

Milliyetçi Hareket Partisi Derince  İlçe Başkanlığı’nın Hedef 2023 Üye Katılım Programı adı altında geçtiğimiz Yeni Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği programda MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, 300 yeni üyeye rozetlerini taktı.Programa MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı ve İl yöneticileri ve ilçe yöneticileri, partililer katıldı. 

Kurt:Derince'den Memnunuz

Programda partililere seslenen İl Başkanı Kurt; “Programda partililere seslenen İl Başkanı Kurt; “11 ay önce Liderimiz Devlet Bahçeli'nin tensipleri ile göreve başladık. Hemen ardından Derince İlçe Başkanlığı’na Salim Sayar başkanımızı görevlendirdik. Göreve geldikleri günden itibaren Derince'de sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak için gece gündüz mücadele eden çok kıymetli yol arkadaşım, ömür boyu kardeşlik hukukumuzun devam edeceği Salim başkanımızı ve kıymetli yönetimini tebrik ediyorum. Genel Merkezimiz de bizler de Derince İlçe Teşkilatımızın çalışmalarından ziyadesiyle memnunuz.  Ancak daha fazla çalışmalı daha fazla mücadele etmeliyiz. Çünkü önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçim Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanmalıdır.  

Allah nasip ederse bu güzel ilçeye 3 hilal yakışır.

Ben bu ilçenin çocuğuyum. Derince’ nin bir evladı olarak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı gibi görevlerde bulundum. Allah nasip ederse bu güzel ilçeye 3 hilal yakışır. Ama çok çalışmak herkesle temas etmek mecburiyetindeyiz. Kolay olmayacak ama biz zor olduğunu bilerek yola çıktık. Allah bizleri mahcup etmesin. Hepimize güç kuvvet versin inşallah. Aramıza yeni katılan üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Bu güzel programı organize eden ilçe başkanımız Salim Sayar ve yönetimini, Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Gönüller için çıktığımız bu yolda inşallah zaferlere ulaşacağız.

Sayar:Güçlüyüz,Güçleniyoruz.

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar; " Göreve geldiğimiz günden bu güne partimize 1700  yeni üye kaydını Allah'ın izni ile yaptık. Durmak yok gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Cumhur Başkanlığı seçimine tüm ilçemizde, mahallelerimizde yönetimimiz kadın kolları, gençlik kolları olarak çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Derince İlçemizde Cumhur Başkanımızın oyunu %60'lara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. . 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız