Siyaset

MHP Derince'de Sayar görkemli bir törenle göreve başladı

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, ilçe binası önünde gerçekleşen program ile görevine başladı. Programda konuşan il Başkanı Yunus Emre Kurt, "Derince’de MHP’nin zamanı gelmiştir"dedi

26 Ağustos 2021 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 633 kez okunmuştur

MHP Derincede Sayar görkemli bir törenle göreve başladı
MHP Derince'de Sayar görkemli bir törenle göreve başladı

Aydın Ünlü’nün görevden alınması sonrası MHP İl Başkanlığına Yunus Emre Kurt ’un atanması sonrası birçok ilçe başkanı görevinden istifa etmişti. İstifa etmesi beklenen ilçe başkanlarından biri olan Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca istifa etmemek için direnmişti. Omurca’nın direnişi genel merkez tarafından karşılık bulmadı ve İlçe Başkanı ve yönetimi genel merkez tarafından fesh edildi.

GÖREVİ DEVRALDI

Yönetimin düşürülmesi sonrası genel merkez tarafından Derince İlçe Başkanlığı görevine Salim Sayar getirildi. Yönetimi geçtiğimiz günlerde belli olan Salim Sayar, teşkilatın yoğun katılım gösterdiği törenle koltuğuna oturdu. Derince Kent Meydanı'nda toplanan partililer mehteran eşliğinde yürüyerek MHP Derince ilçe binası önünde bir araya geldi.

PARTİ BİNASI ÖNÜ KALABALIK

İlçe binası önünde gerçekleşen programa MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Büyükşehir ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Özhan Kurt, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“SAYAR BAŞARACAĞIZ”

Programda ilk olarak söz alan MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, “Hepimizin bildiği gibi 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir öneme sahiptir. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin buyurduğu gibi Cumhur ittifakı Türkiye'nin geleceği aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Nefis yapmadan, küçük hesaplara girmeden, birlik ve beraberlik içinde hedefimize yürümeliyiz. Küskünlük dargınlık dönemi bitmiştir. Kaybedecek zamanımız ve insanımız yoktur. Derince'de gönüllere gireceğiz. Türk dünyası için, şehitlerimiz için, gazilerimiz için, yavrularımızın geleceği için; başaracağız, başaracağız, başaracağız'' ifadelerine yer verdi.

DERİNCE’DE MHP’NİN ZAMANI GELMİŞTİR”

Sayar'ın ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Sorumluluğumuzun ağır olduğunun farkındayız. Liderimizin izinde Cumhur ittifakının beka meselesi olduğunu biliyoruz, cumhur ittifakına en güçlü desteği Derince'den vermelisiniz. Açık yüreklilikle söylüyorum; Derince'de MHP'nin zamanı gelmiştir, Derince'ye üç hilal yakışacaktır ve bunun için herkes kendini yönetici gibi görecek, davamız için çalışacaktır. Kocaeli'de ülkücüler birlik içinde mücadele edecektir, dışlayacağımız bir tane bile ülküdaşımız yoktur. Artık kızgınlık,kırgınlık,küskünlük dönemi bitmiştir. Birlikte çalışarak, Cumhur ittifakını liderimizin talimatlarıyla, yerelde de genelde de en başarılı hale getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız