Siyaset

MHP Derince'de Mahalle Başkanları Atandı

MHP Derince İlçe Teşkilatı ,yeni atanan 10 Mahalle Başkanına atama belgelerini önceki akşam yeni İlçe binasında düzenlenen törenle teslim edildi.

6 Ekim 2021 Saat: 19:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 690 kez okunmuştur

MHP Derincede Mahalle Başkanları Atandı
MHP Derince'de Mahalle Başkanları Atandı

MHP Derince İlçe Başkanlığı'nda Salim Sayar 'ın göreve gelmesiyle birlikte, MHP'nin Derince'deki çalışmaları ve etkinliği hız kesmeden devam ediyor. MHP Derince İlçe Başkanlığı görevine gelen Salim Sayar, yeni yönetimini oluşturarak Derince'de çalışmalarına başlamıştı. Sayar, MHP'nin Derince'deki 10 mahalleye mahalle başkanı ataması gerçekleştirdi.

MHP Derince İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törenle birlikte; MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından belirlenen mahalle başkanlarının belgeleri teslim edildi.

''MHP'NİN DERİNCE'DEKİ ETKİNLİĞİ ARTACAK''

MHP Detrince İlçe Başkanı  Salim Sayar,'' Göreve geldimiz ilk günden itibaren MHP'nin Derince'deki etkinliğini arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmamızla birlikte Derince'de 10 mahallemize, o mahalleri bilen ve vatandaşla iç içe olabilecek mahalle başkanlarımızı görevlendirdik. Mahalle başkanlarımız ile birlikte, mahallelerimizdeki sorun ve talepleri daha hızlı şekilde öğrenerek yapacağımız çalışmalar ve çözümler noktasında, vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Bu çalışma ile birlikte MHP'nin Derince'deki etkinliği artacak ve mahallelerimizdeki vatandaşlara MHP'nin sıcaklığını hissettireceğiz.'' ifadelerine yer verdi. Sözlerinin devamında Sayar; ''Çınarlı, Yenikent ve Yavuz Sultan Mahallelerinde, mahalle teşkilat binalarımızı da açacağız' dedi.

 MHP'NİN Derince'deki Yeni Mahalle Başkanları :

1)SERKAN BAYRAK-YAVUZ SULTAN MAHALLESİ

2)ARİF KURTULMUŞ-DUMLUPINAR MAHALLESİ

3)ÇETİN ÖZÇELİK-YENİKENT MAHALLESİ

4)YASİN İNCİK-ÇENEDAĞ MAHALLESİ

5)RAMAZAN KARAKOÇ-FATİH MAHALLESİ

6)İLKER ARAÇ-İBNİ SİNA MAHALLESİ

7)YAŞANUR KANLIKURT-SIRRIPAŞA MAHALLESİ

8)NECMİ SEVEMEZ-ÇINARLI MAHALLESİ

9)MUHAMMED AYDIN-MERİSNCİK MAHALLESİ

10)EMRE ÖZKAN- KAŞIKÇI MAHALLESİ 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız