Siyaset

MHP Derince'de, Kadın Kollarına Ebru Çalışkan Atandı

MHP Derince İlçe Binasında gerçekleşen toplantıda Ebru Çalışkan'ın MHP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak ataması yapıldı. Toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'ta katıldı.

22 Ekim 2021 Saat: 20:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 592 kez okunmuştur

MHP Derincede, Kadın Kollarına Ebru Çalışkan Atandı
MHP Derince'de, Kadın Kollarına Ebru Çalışkan Atandı

MHP Derince'de değişim devam ediyor.MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'un göreve gelmesinden sonra 6 ilçede değişime gidilmişti.Bu değişikliklerden biri de Derince olmuştu.Derince'de göreve getirilen geçen dönem MHP Dertince Belediye Meclis üyeliği yapmış,başarılı iş adamı Salim Sayar, göreve gelişiyle birlikte hızlı bir çalışmaya girmiş ve hemen yönetimini oluşturmuştu.Derince'deki ekibini daha da güçlü yapamaya çalışan Başkan Sayar, mahalle teşkilat başkanları ataması gerçekleştirdi. Son olarak Başkan Sayar MHP Derince İlçe Kadın Kollarında değişime gitti ve  Başkanlığı'na Ebru Çalışkan'ı getirdi.

İlçede Çalışkana Atama belgesi verildi

MHP Derince Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Ebru Çalışkan için MHP Derince İlçe Başkanlığı binasında program düzenlendi. Düzenlenen törenle birlikte MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar tarafından Ebru Çalışkan'a görev belgesi takdim edildi.Programa MHP Kocaeli İl Yöneticileri ve MHP Derince İlçe Yöneticileri katılım sağladı.

MHP'yi En iyi şekkilde temsil edeceğim

MHP Derince Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Ebru Çalışkan; ''Başta bu görevi bana layık gören İl Başkanım Yunus Emre Kurt ve İlçe Başkanım Salim Sayar'a teşekkür ederim. Bu onurlu görevi üstlenirken beni yalnız bırakmayan il ve ilçe yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. Şahsım adına ve yanımda bulunan arkadaşlarım adına MHP'yi en iyi şekilde temsil edeceğime, partimin hedefini en yükseğe taşıyacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Yeni görevimiz Derince halkına ve MHP'ye hayırlı uğurlu olsun.''  dedi.

Sayar,her zaman kadınlarımızın yanındayız

Programda konuşan MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar; ''Ebru Çalışkan hanfendinin MHP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atamasını gerçekleştirdik. İl Başkanımız Yunus Emre Kurt'a katılımlarından ötürü teşekkür ederim. Ebru başkanımızın yolu açık olsun .Biz her zaman kadınlarımızın yanındayız ve teşkilat olarak kadınlarımıza büyük önem veriyoruz. Derince'de inşallah Milliyetçi Hareket Partisi'ni daha güçlü hale getireceğiz. 

MHP, Nene Hatunların, Kara Fatmaların partisidir

 MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt; ' MHP ne kadar güçlü olursa, Türkiye o kadar güçlü olur. MHP ne kadar sahada olursa Türk milleti kendini o kadar güvenli hisseder. 10 yıl önceki terör problemini bitiren de Cumhur ittifakı ve MHP'dir, Fetö'yü temizleyen irade de MHP'dir, Karabağ'a bayrak asan irade de MHP'dir. Bunun mimarı da liderimiz Devlet Bahçeli'dir. Onun için bulunduğumuz makamların öneminin farkına varmamız lazım. Biz bin yıllık medeniyetin evlatlarıyız ve kim ne derse desin bu ülkede oyunları bozan da MHP'dir. Bulunduğumuz makamlarını hakkını vereceğiz .Ben 28 Temmuz'dan itibaren İl Başkanıyım ve emin olun durmuyorum, emin olun uyumuyorum. Yüzünüzü kara çıkartmamak için ve hiçbir ülkücünün başını yere eğdirmemek için mücadelemi kesintisiz sürdürüyorum. Ama bu mücadele sadece Yunus Emre Kurt ile olmaz. Bu mücadele, kendini milliyetçi ve ülkücü harekete ait hisseden herkesin çalışması ile olur.

 Derince bizim için önemli bir ilçe ve benim de yaşadığım yer. Dolayısıyla sorumluluğunuz iki katı fazla. MHP erkek egemen partisidir diyorlar ama değil. MHP, Nene Hatunların, Kara Fatmaların partisidir. Kadının olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. Biz erkekler aciz insanlarız ve kadınlar olmadan adım bile atamayız. Siyasette de kadınlar olacak, milliyetçi-ülkücü hareket için erkek yöneticiler eşlerini getirecek ve Ebru başkana destek olacak. Ebru başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız