Güncel

MHP Derince ve Körfez'de Başkanlar güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi, Kocaeli’de 6 ilçede Olağan Kongre düzenlenerek, İlçe Başkanlığı seçimine gidildi. Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve Derince İlçe Başkanı Yener Aykurt yeniden seçilerek güven tazelediler.

27 Ağustos 2023 Saat: 10:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 435 kez okunmuştur

MHP Derince ve Körfezde Başkanlar güven tazeledi
MHP Derince ve Körfez'de Başkanlar güven tazeledi

Genel seçimlerin ardından ilçe kongreleriyle birlikte kongre sürecine start veren MHP’de, Kocaeli Teşkilatları da kongre heyecanı yaşıyor. Temmuz ayında Salim Sayar’ın istifa etmesinin ardından MHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan yeni başkanı Yener Bülent Aykurt ile yola devam eden MHP Derince İlçe Başkanlığı kongre heyecanını yaşadı. Derince Yenikent Sosyal Tesisi’nde yapılan MHP Derince İlçe Başkanlığı 9.Olağan Kongresi’nde Yener Bülent Aykurt, ilçe başkanlığı görevine tek talip olan isim oldu. Yağız Önen’in divan başkanlığı görevine seçildiği kongrede 400 üyenin oy kullanma hakkı bulunurken Bülent Yener Aykurt, atanmış ilçe başkanlığı sonrası seçilmiş ilçe başkanı oldu.

MHP Körfez'de 

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleşen 14'üncü olağan kongrede MHP İl yöneticisi Enes Emengen divana başkanlık etti. 400 üyenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede ilçe başkanlığı için tek aday, ataması geçen aylarda yapılan mevcut ilçe başkan Doğan Bekiroğlu oldu. MHP İl yönetiminden pek çok ismin katıldığı kongreye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya kongreye katıldı.Seçilmiş ilçe başkanı olan Doğan Bekiroğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Bugün kongremizi yapıyoruz. Göreve atandığım günden bugüne kadar çalıştık, bu süre zarfında genel seçimleri geçirdik. Seçimden zaferle çıktık. Şimdi sıra yerel seçimlerde, buradan da zaferle çıkacağız. Cumhurbaşkanımız ve liderim Devlet Bahçeli arasındaki uyumu burada da aynen yansıtacağız. Yerel seçimi kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve kazanacağız diyor, 'Ne mutlu Türk' üm' sözüyle sözlerime son veriyorum” dedi.

Seçimleri kazanacağız

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise kongrede, “Bugün Cumhur İttifakı olarak bir yol yürüyoruz. Liderler öncülüğündeki bu birliktelikte ülkemiz için çok önemli olan bir seçimden galibiyetle çıktık. Bu seçim sonrası sıra yerel seçimde. Ben buradan söylüyorum, biz kazanacağız. İktidarda Cumhur İttifakı varsa seçime 2 ya da 3-0 önde başlıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar da var. Biz çok güzel hizmetleri ilçemize kazandırdık, bu çalışmalar Cumhur İttifakı'nın eseridir. Allah'ın izniyle kentimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Bugün tek adaylı bir kongredeyiz, evet demokrasi çok güzel ama en güzel kongreler de tek adaylı olanlardır, çünkü tek adaylı kongre demek oluyor ki bir isim üzerinde uzlaşma sağlanmış." dedi. 

MHP KÖRFEZ İLÇE YÖNETİM KURULU

Doğan Bekiroğlu, Cevat Kara, Ahmet Kıran, Mehmet Göker, Metin Çavuşoğlu, Şeref Öztürk, Taner Yavuz, Mustafa Yıldırım, Süleyman Yıldırım, Zeynel Abidin Akyürek, Şükrü Perktaş, Coşkun Atalay, Özmen Bedel, Gazi Çerdik, Yaşar Yıldırım, Cengiz Karagöz, Ahmet Erdemiş, Ercan Yakışan, Soner Özbay

KÖRFEZ İL DELEGELERİ

Doğan Bekiroğlu, Ömer Doğan, Ali Kaşkaş, Cihad Okyay, Ahmet Erdemiş, Taner Yavuz, Coşkun Atalay, Süleyman Yıldırım, Ahmet Kıran, Yaşar Yıldırım, Özmen Bedel, Şükrü Perktaş, Gazi Çerdik, Yusuf Sanamer, Metin Çavuşoğlu, Şeref Öztürk, Nejmi Çınar, Yusuf Kılıç, Alpaslan Tanış, Serpil Efe, Halil İbrahim Ayvaz, Mustafa Yıldırım, Resul Perktaş, Erdinç Bekiroğlu, Yunus Kandal, Murat Keleş, Atilla Yaşar, İlhan Kansoy, Mehmet Şerif Yaşar, Vedat Yayla, Cengiz Karagöz, Atabey Yalçıntaş, Muzaffer Sayıcı, Ercan Yakışan, Yusuf Ziya Ünsal, Ahmet Mercan, Yağız Öztürk Günen, Mehmet Gümüş, Ali İncesu, Sezer Tarık Bekiroğlu, Kenan Demir, Ahmet Topuz, Volkan Özmen, Kadir Işık, Azmi Cihat Hatipoğlu, Mehmet Göker, Soner Özbay, Mustafa Bozkurt, Mehmet Pehlivan, Mehmet Ali Boztaş, Mehmet Işık, Cevat Kara, Yasin Ekinci.

 

MHP DERİNCE YÖNETİM KURULU

Bülent Yener Aykurt, Haktan Karaman, Burhanettin Kabay, Ekrem Demir, Erdal Özyüksel, Ayşe Yıldız Öztürk, Doğan Karabulut, Metehan Uluman, Ali Cenk Akgün, Recep Alper Akyüz, Mustafa Uzuner, Mustafa Ayhan, Ayhan Yılmaz, Hasan Hüseyin Avdan, Kürşat Keleş, Celal Turan, Bekir Kaya, Bülent Kılıç, Dilek Uzuner

 

DERİNCE İL DELEGELERİ

Bülent Yener Aykurt, Ömer Faruk Kalıçcı, Abdurrahman Kaya, Salim Sayar, Halit Dolan, Cevat Akkurt, Haktan Karaman, Burhanettin Kabay, Muharrem Doğan, Tamer Aykurt, Mustafa Uzuner, Emre Külcü, Sunay Gezer, Erdal Özyüksel, Hasan Hüseyin Avdan, Alper Akyüz, Ayşe Yıldız Öztürk, Ayhan Yıldız, Sedat Polat, Yılmaz Tanyılmaz, Çetin Opak, Bülent Kılıç, Ahmet Aslan, Mustafa Ayhan, Muzaffer Macit, Ümit Kurt, Celal Turan, Erdal Bayraktar, Ali Cenk Akgün, Ertuğrul Subaşı, Murat Yeşil, Doğan Karabulut, Metehan Uluman, Ali Karakoç, Taşkın Çakmak, Kürşat Keleş, Adem Yakut, Adem Şahin, Veysel Bozan, Ekrem Demir, Mustafa Çetin, Sedat Öztoplu, Dilek Uzuner, Ertürk Arpağ, Ayhan Aksoy, Hakan Gökhan, Kurbani Topuz, Fatih Laçin, Sezai Özecik.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız