Siyaset

MHP Derince ''Kesişme İyi ki Varsın Eren'' filmini izledi

Milliyetçi Hareket Partisi,Derince ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle birlikte "Kesişme İyi ki Varsın Eren" filmini izlediler.

12 Ocak 2022 Saat: 23:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 573 kez okunmuştur

MHP Derince Kesişme İyi ki Varsın Eren filmini izledi
MHP Derince ''Kesişme İyi ki Varsın Eren'' filmini izledi

MHP Derince  İlçe yönetimi ''Kesişme İyi ki Varsın Eren'' filmini izledi. İlçe Başkanı Salim Sayar: " Mazisi şehitlerle dolu olan milliyetçi ülkücü hareketin mensupları olarak; hem filmin konusunu teşkil eden şehitlerimiz Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i hem de bu vatan uğruna canlarından geçen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Onların bu kutsal fedakarlıkları sayesinde ayaktayız. Zamanı gelirse bizler de bu vatan için canlarımızı seve seve feda ederiz. Filmden sonra oluşan duygusal atmosfer bizlerin içinde hiç kaybolmadı kaybolmayacak da. Allah bizleri onların emanetlerine hakkıyla sahip çıkabilenlerden eylesin. Vatan uğruna can verip can alanlara selam olsun. Tüm gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum." dedi.

Programa MHP İl Yöneticisi Abdurrahman Kaya ve  Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yasin Dükmen'de katılarak Derince İlçe yöneticileri filmi birlikte izlediler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız