Siyaset

MHP Derince KAÇEP'den Teşkilat Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi, Derince İlçe Başkanlığı Kadın kolları kahvaltı programında buluştu.

2 Şubat 2022 Saat: 20:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 608 kez okunmuştur

MHP Derince KAÇEPden Teşkilat Buluşması
MHP Derince KAÇEP'den Teşkilat Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi, Derince İlçe Başkanlığı Kadın kolları kahvaltı programında buluştu.KAÇEP Yelken Cafede Restoran'da bir araya gelerek yeni başkanları Ebru Çalışkan başkanlığında birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.Büyük katılımla gerçekleştirilen programda Kadın Kolları Başkanı Ebru Çalışkan şunları söyledi:

"Saygıdeğer ülküdaşlarım, dava arkadaşlarım, kıymetli Derince'li hemşerilerim, hanımefendiler. Sizleri önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile Türk siyasi hayatına ömrünü veren Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli bey'in inancı ve kararlılığı ile selamlıyorum. Kahvaltımıza hoş geldiniz."

"2024 de Derince'de Üç Hilali Göreceğiz"

Deince'de yapılacak hedeflerden bahseden Başkan Çalışkan, "52 yıllık temiz ve şerefli geçmişiyle, bir siyaset mektebin bir fikir ekolün, bir inanç akımının sahibi olan Milliyetçi Hareket Partisi, sahip olduğu sorumlulukların bilinciyle, tarihi misyonuyla, Türk Milletine mensubiyet şuuru ile ufuk ötesine ışıklar saçmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi 2023 temelli olarak, hedeflerini ülkesi ve milleti için oluşturmuş, kararlı olarak bu hedeflerine ilerlemektedir. 2023 seçimleri ülkemiz milletimiz için çok önem arz etmektedir. Bu anlamda Cumhur İttifakı'na en önemli desteği Milliyetçi Hareket Partisi vermektedir. 2023 seçimlerinde oyumuzu artırarak, 2024 seçimlerinde belediyeye talip olacağız. İlçe teşkilatımız güçlü yapısıyla sahada kendini göstermektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak. Belediyelerden, kamu kurumlarından hiçbir talebimiz yoktur, her şeyi parti içinde yönetim kurumumuz kendi imkanlarıyla karşılamaktadır. İlçe teşkilatımız, ülkü ocaklarımız, KAÇEP olarak hep birlikte 2023 seçimlerine hazırlanıp Cumhur İttifakına Derince'de destek vereceğiz. Çok güçlü şekilde geliyoruz. Sizlerin de verdiği güç ve destekle 2024 de Derince'de üç hilali göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"KAÇEP Olarakçok çalışacağız

Çalışkan, "Bizlere layık görülen bu ulvi görevle geçmişten beri içerisinde olduğumuz mukaddes davamıza hizmet etmeye başladık. Özellikle belirtmek isterim ki, kutlu davamıza hizmet ederken en büyük gücü siz değerli Ülküdaşlarım dan almaktayız. Geçmiş dönemde kadın kolları görevi alan, destekleyen tüm teşkilat arkadaşlarıma hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Sizin açtığınız bu yolda güçlü bir KAÇEP olarak ilerlemeye devam edeceğiz. Görevimizi tevdi edildiği andan itibaren. İl ve ilçe başkanlarımızın liderliğinde çalışmalarımıza başladık. Derince'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin var olduğunu kadınlar nezdinde hissettirmeye başladık. Göreve geldiğimiz günden beri eğitim seminerleri, hasta ziyaretleri, okul ziyaretleri, ocak ziyaretleri, parti ziyaretleri, dernek ziyaretlerinde bulunduk. Bundan sonra durmadan yolumuzdan çalışmaya kutlu davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Derince ye üç hilal çok yakışıyor Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yorulmadan, yılmadan çok güçlü ve azimli bir şekilde Derince için çalışıyoruz. Siz kadınların desteğiyle üç hilali Derince'ye getireceğiz. Bugün burada sizlerle bir araya gelmemizde ki gayemiz, birlik beraberliğimizi pekiştirmek ve her birimizin bir birini daha yakından tanımasını sağlamaktır." dedi.

26 Şubat'ta Yeni Toplantı

Yeni parti binamızda çarşamba günleri tüm gün boyunca tamamen kadınlara yani bizlere ayrılmıştır. Burası Milliyetçi Hareket Partisi olmakla birlikte tüm Derinceli hemşerilerimizin evidir. Ayrım yapmadan genç yaşlı çalışan, çalışmayan tüm ülküdaşlarımızın ve Derince'mizin kıymetli tüm bayanlarını evimize davet ediyorum. Gelin, Derince'mize birlikte hizmet edelim. Derince'mizi güzelleştirelim isterim. Pazar günlerinde ailenizden çocuklarınızdan ve zamanınızdan fedakarlık göstererek bizimle birlikte olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ülke uğruna benimle beraber yürüyen yönetim kurulu arkadaşlarıma, hepsine sizlerin huzurunda teşekkür ederim. 26.02.2022 tarihinde yapacağımız istişare toplantısına hepinizi davet ediyorum. Görüş ve önerileri olan her daim bize iletsin. Siz Ülküdaşlarım dan ricam komşularınız dan hasta çocuğu olan, ameliyat olan, ihtiyacı olan kimse varsa bizlere bildirsinler. Derince halkımızın yanındayız. Derince Milliyetçe Hareket Partisi var Derince'de KAÇEP var. En kalbi duygularımla selamlıyorum. Allaha emanet olun.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız